Huawei Telefon Yedekleme – Huawei Yedekleme
Bildiğiniz gibi daha onceden en cok kullandığımız elektronik cihazların başında bilgisayarlar gelmekteydi. Android ve İos işletim sistemlerinin cıkışından sonra ise bu durum biraz daha değişti ve akıllı telefonlar, tabletler bu durumu devraldı diyebiliriz. Artık neredeyse herkesin bir akıllı telefonu var ve genelde internet kullanılıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda ise bircok kişisel bilgimiz bulunuyor ve bunların zarar gormemesi ve silinmemesi gerekmektedir. Bunlardan en onemlisi ise rehber, resimler, videolar ve diğer bilgilerimizdir. İsterseniz bunların hepsini bir işlemde yada bir program ile hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Tabi yedekleme işlemlerinide ister program ile istersenizde uygulama yani işletim sistemine ait olan uygulamalar uzerinden yapabilir ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.
Yontem 1
Bildiğiniz gibi android işletim sistemine sahip cihazlarda muzik, video, Fotoğraflar, belgeler kolay ve hızlı bir şekilde erişilebilir. Ozellikle SD kartınıza kayıt ettiğiniz zaman bu daha basit olacaktır ve istediğiniz yere goturebilir yada farklı bir yere aktarabilirsiniz. Bu işlemi aynı zamanda data kablosu ilede yapabilirsiniz. Bu sayede cihazınıza birşey olsa bile bilgilerinize hicbir şey olmaz ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
– İlk olarak cihazınız Data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız. Kısa sure sonra tanıma işlemi başlayacaktır ve tamamlanacaktır.
– Bu işlemden sonra telefonunuz bir Harici Disk gibi karşınıza gelecektir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
4507
– Genellikle, muzik, video, fotoğraf muzik, Video, Filmler, Fotoğraflar, DCIM, Resimler klasorler icerisinde isimleri ile olacaktır ve hızlı bir şekilde bunları bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.
Yontem 2
Huawei HiSuite ile Huawei Telefon Yedekleme
Diğer bir yedekleme işlemi Samsung cihazlarda olduğu gibi program ile yedekleme işlemidir. Bu işlem icin Huawei HiSuite programını kullanmalıyız. Huawei HiSuite programı akıllı telefonunuzu bağladıktan sonra karşınıza cıkacak olan menuden nelerin yedeklenmesini secerek işleme hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.4506
Bu program ile telefonunuz uzerinde bulunan tum bilgileri ve ayarları hızlı bir şekilde bilgisayarınıza depolayabilir ve farklı bir cihazda kullanabilirsiniz.
HiSuite yardımıyla akıllı telefonlarınız uzerinde yer alan tum icerikleri bilgisayarlarınız uzerinden yonetebileceğiniz gibi isterseniz akıllı telefonunuz ve bilgisayarınız arasında senkronizasyon işlemlerini de gercekleştirebilirsiniz. Hatta bilgisayar ortamında akıllı telefonunuz aracılığıyla 765 karaktere kadar SMS gonderebilirsiniz.
Tum bunların dışında HiSuite ile telefonunuzun kamerasını kullanarak ekran goruntuleri alabilir ve almış olduğunuz ekran goruntulerini doğrudan bilgisayarınız uzerine de kaydedebilirsiniz.
Huawei Telefonlarda Yedekleme Nasıl Yapılır?
Huawei0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei Telefonlarda Yedekleme Nasıl Yapılır?
-
09-09-2022, 07:50:51