Neden guncelleme alamıyorum ?
Honor Play Kullanıcısı A: Hey, henuz bir guncelleme almadım. Ya sen?
Diğer Honor Play Kullanıcısı B: Hayır, ben de guncelleme almadım. Peki ya diğerleri?
Kullanıcı A: Evet, bircok kullanıcı dun guncelleme aldığını duydum. Arkadaşım da bana bugun sabah aldığını soyledi.
A ve B Kullanıcıları arasındaki goruşmeye gore, guncelleme almadılar, ancak bazı arkadaşlar guncellemeyi aldı.
Cevabı bulmaya calışalım.
Huawei | Honor firması, son 8 ay icinde Hindistan pazarında duşuk ve orta butceden birinci sınıf amiral gemisi cihazlarına kadar bircok cihazı piyasaya surdu. Her cihaz belirli zaman dilimi boyunca hata duzeltmeleri acısından guncellenerek ek ozellikler sağladı. Bir guncellemeyi sağlamak icin, dikkat edilmesi gereken farklı adımlar ve testler mevcuttur. EMUI'da android işletim sistemi arayuzunde bircok ozelleştirme yapılabilir; bu nedenle, yeni ozelliklerin sağlanması, geliştirilmesi ve dağıtılması daha az zaman alacaktır.
Ancak bu bekleyişin değeceğini soyleyebilirim.
Guncellemeyi almak ne kadar zaman alır?
Cihazınızın guncellemesi yayınladıktan sonra belirli bir zaman sınırı yoktur, ancak calışan cihazların yakında ele alınması sağlanır, boylece guncelleme mumkun olduğunca erken ulaşır. Guncellemeler toplu olarak paketlenip yayınlanıyor . Ayrıca, IMEI numara sırasına gore dağıtım sağlanıyor. Bu dağıtım şeklinin sebebi ise; Sunuculardaki yuk dengelemesini sağlamak icin yapılır, boylece kullanıcı guncellemeleri indirirken herhangi bir sorunla karşılaşmaz.
Bekleyişin ardından guncelleme alamadım? Ne yapabilirim?
Nadir durumlarda guncelleme, piyasaya suruldukten sonra uzun sure guncelleme alamayabilir. Bu durumda, cihazınızı en son urun bilgisine guncellemek icin en yakın yetkili Huawei | Honor servis merkezini ziyaret edebilirsiniz.
Şehrinizde en yakın servis merkezini oğrenmek icin; Tıklayın.
Huawei EMUI Guncelleme Gelmiyor
Huawei0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei EMUI Guncelleme Gelmiyor
-
09-09-2022, 07:48:36