Bir coğumuz Huawei | Honor cihazlarında ufak sorunlar yaşamıştır. Sorunların nereden kaynaklandığını bulmak bazen zor olabiliyor. Sizler icin hazırladığımız bu konuda Honor telefonlarınızda yaşayabileceğiniz bazı sorunların cozumlerini hazırladık.
Soru 1:
Cihazımda yazı tipi sorunu yaşıyorum ve metin okunamıyor. Ekranımda yanlış olan ne?
Olasılık:
İnternette paylaşılan bircok kaynaktan font koleksiyonu indiriyoruz ve bazıları Turkce karakterleri desteklemiyor. Sonucta, cihaz ekranınızda alfabelerin yerine tuhaf metin veya semboller veya boşluklar goreceksiniz.
Cozum:
Farklı bir yazı tipi uygulamaya calışın veya onu sistem yazı tipinde tutun ve sorunun cozulup cozulmediğini kontrol edin.
İzlenecek Yol: Temalar Uygulaması - Ozelleştir - Başka bir yazı tipi stili secin
Soru 2:
Telefonumda bazı cevapsız aramalar, mesajlar ve bazı uygulama bildirimleri gozukmuyor. Sebeni Nedir?
Olasılık:
Cihazımızda kişiselleştirme yapmak icin bircok tema indiriyoruz. Ancak, varsayılan sistem yapılandırılmış bildirim ayarını uygulamadığı icin bu hatayla karşılaşabiliriz.
Cozum:
Bu sorunla karşı karşıya kalırsanız, lutfen temayı değiştirin ve sorunun cozulup cozulmediğine bakın. Ayarlar * Uygulamalar ve Bildirimler altındaki bildirimleri etkinleştirdiğinizden emin olun * İstediğiniz Uygulamayı secin * Bildirimler - Bildirime izin ver seceneğinin acık olduğundan emin olun.
Soru 3:
Honor cihazımın ikinci kamerasını nasıl kullanabilirim?
Olasılık:
Honor cihazınızın onunde veya arkasında veya her ikisinde de cift kamera kurulumu varsa, ayrı kamera modullerine erişme seceneği yoktur.
Cozum:
Cift kamera lensi, goruntuyu yakalamak icin birlikte calışır. İlk kamera lensi, goruntuyu yakalamak icin kullanılan birincil kamera olarak kabul edilir ve ikincil kamera, derinliği hesaplamak ve goruntunuze bokeh efektleri vermek icin yardımcı olur.
Soru 4:
Telefonumu birisi aradığında titreşim neden calışmıyor?
Olasılık:
Cihazınızın titreşimi ACIK değil.
Cozum:
Kablosuz bağlantı ve ağlar * Arama ayarları - Calaken titreşim ozelliğinin aktif olduğundan emin olun.
İşe yaramadıysa, aşağıdakileri yapın:
Hicare uygulamasını acın * Akıllı tanılama ozelliğine tıklayın * Manuel seceneğine kaydırın ve Motor uzerine dokunun. Teşhise başlamak icin ekrandaki talimatları izleyin. Cihazınız test sırasında titremiyorsa, donanımda bir sorun vardır ve teşhis edilmesi gerekir.
Soru 5:
Cozum aramak icin topluluğa / diğer ucuncu taraf web sitelerine paylaşım yaparken IMEI numaramı ve diğer kişisel bilgilerimi ekledim. Herhangi bir riskim var mı?
Olasılık:
Bu guvenlik tehdidine yol acacaktır.
Cozum:
Herkese acık forumlarda veya şahsen yardım almak istiyorsanız kişisel verilerinizi ve cihazınızın IMEI numarasını hic kimseyle paylaşmayın. İletişim numaraları veya mesajlar gibi kişisel verileri ekran goruntusu olarak paylaşmak, guvenlik tehdidi olarak kabul edilir. Herkes bilgilerinizi goruntuleyebilir, bunlara erişebilir ve bunları yararları icin kotuye kullanabilir. Bazı diğer konular icin de aynı mesajı gondermeniz gerekirse, kişisel verileri korumak icin varsayılan resim duzenleme aracını kullanarak onemli bilgileri gizlediğinizden veya sildiğinizden emin olun.
Soru 6:
Başka bir Bluetooth cihazla bağlantı kuramıyorum. Her iki cihazın Bluetooth'unu da ACIK konuma getirdim, ancak birbiriyle eşleşmiyor.
Olasılık:
Cihazınızın Bluetooth'u zaten başka bir cihazla kullanılıyor.
Cozum:
Bircok cihaz aynı anda sadece bir Bluetooth bağlantısına izin verir. Bu nedenle, cihazınız başka bir cihazla zaten eşleştirildiyse, diğer elektronik cihazlara bağlanmadan once eşleştirmeyi iptal edin. Diğer cihaza bağlanamıyorsanız, bağlantıya bağlı cihaz listesinden bağlantıyı kaldırmayı deneyin ve aynı bağlantıyı tekrar eşleştirin.
Soru 7:
HDR nedir? Cihazımda HDR goruntuleri goremiyorum.
Olasılık:
HDR modu varsayılan olarak etkin değildir.
Cozum:
Yuksek Dinamik Aralık Goruntuleme, HDR olarak adlandırılır. Fotoğraf cekmek icin kullanılan kamera modlarından biridir. HDR modu, manzaralar ve portreler gibi belirli senaryolar icin kullanılabilir ancak her seferinde kullanılamaz. Varsayılan olarak, HDR modu goruntuleri cekerken etkin değildir. Kamera ayarlarını acın ve “Diğer” seceneğini secin. Aynısını etkinleştirmek icin HDR uzerine dokunun. EMUI 8'de calışan cihaz icin kamera modu ayarında HDR'yi secin. Bu ozellik her Honor cihazında bulunmayabilir.
Soru 8:
İnternetime erişmek icin mobil internet verilerini kullanıyorum ancak pil istatistiklerini gorunce WiFi kullanılmış gibi gosteriyor. Sebebi nedir?
Olasılık:
Google oyun servisi guncellemesinin bazı sorunları var. Bu sorun duzeltildi, ancak bazı cihaz modellerinde bu sorunun devam ettiği goruldu.
Cozum:
Ayarları ac - Arama seceneğini kullanın ve "Tara" yazın - Wi-Fi Tarama'yı secin ve KAPALI konumuna getirin.
Soru 9:
İnternet hızım, bağlantı sorunları nedeniyle yavaş. Ayrıca, goruşme kesintisiyle karşılaşıyorum ve bazen goruşme sırasında başka biri sesimi duyamıyor.
Olasılık:
Bu sorunun ana nedeni, bulunduğunuz yerdeki ağ tıkanıklığı veya yetersiz kapsama alanıdır.
Cozum:
Ayarları ac - Sistem - Sıfırla - Ağ Ayarları Sıfırla'yı yapın. Cihazınızı bir kez yeniden başlatın.
Sorununuz cozulmediyse, operatorunuzun muşteri hizmetlerini arayın ve daha fazla bilgi edinin.
Huawei Telefon Sorunları
Huawei0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei Telefon Sorunları
-
09-09-2022, 07:48:10