Xiaomi ’nin amiral gemisi serilerinin son uyesi iki telefon Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri icin gectiğimiz gunlerde iyi bir haber vermiştik. Paylaştığımız haberde yeni seri akıllı telefonların Xiaomi resmi sitesinde satış sayfasının acıldığını belirtmiştik.
Yeni akıllı telefonların ne zaman ulkemizde yer alacağı kesin olarak belirtilmemiş olsa da satış sayfaları acılmıştı. Bircok kullanıcının tercih edeceğini duşunduğumuz akıllı telefonlar icin beklenen tarih acıklaması da geldi.
Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Ne Zaman Satışa Cıkacak?
Yeni akıllı telefonlar yine Xiaomi tarafından duyurulacak ve Turkiye pazarına girecek. Xiaomi Turkiye tarafından yapılması beklenen duyuru icin tarih verildi. 5 Kasım itibariyle telefonların ulkemizde de tanıtıldığını ve fiyatlarının acıklandığını goreceğiz.
Fiyatların acıklanması adeta ilk adım olacak cunku bu modeli bekleyen kullanıcıların sayısı da hic az değil. 5 Kasım tarihinde yapılacak lansman ile iki modelin hemen satışa cıkmasını bekliyoruz ama burada bir virgul koymamız lazım.
Aslında Mi 10T serisi 3 akıllı telefon olarak geldi. Seride sadece Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri yoktu. Bunun yanında amiral gemisi olmasa bile uygun fiyatlı ve yuksek ozellikli bir telefon olan, serinin Lite modeli de tanıtıldı.
Fakat ulkemizde Lite modelleri yer almayacak. En azından 5 Kasım tanıtımında yer almayacak cunku bu modeller icin herhangi bir duyuru yapılmadı. Sadece temel telefonun ve temel telefon yanında da Pro modelinin tanıtıldığını goreceğiz. Tabii aynı zamanda sadece bu iki modelin satışa cıktığını goreceğiz.
Şimdilik resmi satış sitesi uzerinden satışa cıkacağı soylenen modellerin başka hangi platformlarda satılacağı konusunda ise bilgi paylaşımı olmadı. Muhtemelen bunun icin tanıtım sırasında veri paylaşılacaktır. Hem fiyatlar acıklandığı zaman hem de telefonlar hakkında satış detayları belli olduğu zaman biz de paylaşımlarını yapacağız.
Lite model icin de dediğimiz gibi parantez acıyoruz. Bunun icin resmi bir acıklama gelmesi gerekecek. Tanıtım sonrasında Lite cıkacak mı cıkmayacak mı belli olacak. Şimdi olmasa bile Lite modelinin de ilerleyen gunlerde satışa cıkacağını duşunuyoruz cunku Xiaomi icin Turkiye guzel bir satış pazarı.
Xiaomi Mi 10T
Xiaomi0 Mesaj
●96 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Xiaomi
- Xiaomi Mi 10T
-
09-09-2022, 07:47:23