Xiaomi ’nin Android tabanlı işletim sistemi olan MIUI, yeni ozellikleri ile Xiaomi kullanıcılarını heyecanlandırmaya devam ediyor. İşletim sisteminin hedefindeki geliştirme ise bu sefer MIUI Galeri oldu. Bu yeni ozellik ile videolarda kar ve yağmur efekti etkin bir şekilde gercekleştirilebilecek.
MIUI işletim sisteminin MIUI Galeri ’de getirdiği ozellik ile farklı gokyuzu değişiklikleri etkin bir şekilde ortaya konabilecek. Bu ozellik ile fotoğraf ve videolarınıza inanılmaz goruntuler getirebilecek, gerceğinden hicbir farkı olmadığını gorebileceksiniz. Bunun gercekleştirilmesi icin farklı tip on ayarları entegre eden MIUI, boylece Xiaomi kullanıcılarına onemli bir ozellik deneyimleme fırsatı verdi.
Gectiğimiz gunlerde Xiaomi ’nin MIUI Galeri uygulamasına yeni bir video duzenleyici programı eklediğini hep beraber gormuştuk. Amiral gemisi olan Xiaomi Mi 10 serisine entegre olan bu video duzenleme eki, on ayarlar ile fotoğraf ile videoların her turlu duzenlemeye acık olduğunu gosteriyordu. Xiaomi ’nin attığı bu adım ile gerek video duzenleme programı, gerekse de kar ve yağmur efektleri birbirine uyumlu olarak calışacak. Video duzenleme aracı ile videolara gercek gibi kar ve yağmur efektleri kolay bir şekilde eklenebilecek.
Xiaomi ’nin Yeni Ozelliği MIUI Galeri ’de Aktif Olacak
“Dinamik Gokyuzu Filtresi” olarak adlandırılan bu ozellik, farklı tip değerleri de icerisinde barındıracak. Videolarınıza yağmur ve kar efektini etkin bir şekilde uygulama imkÂnı verecek olan bu ozellik ile herhangi bir efekt uygulama problemi yaşamayacaksınız. Xiaomi.eu ekibi bunyesinde yer alan Igor Eisberg, MIUI Galeri ’nin bu ozelliğini manuel olarak etkinleştirmeyi de başarmıştı. Bunun akabinde yeni efekt ozellikleri ile neler yapılabileceği ile ilgili videolar da paylaşıldı. Videolarda gorduğunuz uzere onemli bir başarıya imza atan Xiaomi, kullanıcılarını bu şekilde memnun edeceğe benziyor.
Videolar icerisinde yer aldığı gibi yağmur ve kar efektinin video dosyalarına ne kadar gercekci bir şekilde eklendiğini gorebiliyoruz. Tum bu detayları icerisinde barındıran ozellik ile ilgili Xiaomi ’den de herhangi bir acıklama gelmedi. Ancak ortaya atılan iddialara bakarsak, MIUI Galeri ’nin bu ozelliği Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro ve Redmi K30 ’da aktif olacak. Aynı zamanda piyasaya surulmeden once Xiaomi ’nin ozellikler icine farklı efektler ekleyebileceği de duşunuluyor.
Xiaomi MIUI Yağmur Efekti Ekleme
Xiaomi0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Xiaomi
- Xiaomi MIUI Yağmur Efekti Ekleme
-
09-09-2022, 07:45:45