Gunumuzde bircok uygulama artık karanlık mod adı verilen siyah tema arayuzunu kullanmaya başladı. Karanlık mod cep telefonlarının şarjının uzun gitmesini sağlarken ayrıca ışık parlaması az olduğundna gozleri dinlendirmete ve yormamakta.
Bu yazımızda “Whatsapp Karanlık Mod Nasıl Yapılır / Etkinleştirilir / Aktif Edilir” resimli olarak hem Android telefonlarda, hemde iOS işletim sistemli Apple iPhone ’lara gore anlatacağız.
Android Telefonlarda Karanlık Mod
Android telefonların bircok surumu Whatsapp Karanlık Mod ’u destekliyor.
1. Adım: Whatsapp uygulamasına giriş yapalım ve sağ ust koşedeki uc nokta işaretine tıklayarak Ayarlar‘ı acalım.
Genişletmek icin tıkla ...
2. Adım: Ayarlar icerisinde yer alan Sohbetler bolumune girelim
3. Adım: Sohbetler bolumunde Tema bolumunu goreceksiniz. Buraya tıklayalım ve Koyu yazan yeri secerek Tamam ’a basalım.
Gorduğunuz gibi Android telefonumuzda Whatsap karanlık mod / diğer adıyla koyu mod / dark mode aktif oldu.
iOS iPhone Telefonlarda Karanlık Mod
iOS telefonunuzda bu işlemleri şu şekilde yapabilirsiniz.
Whatsapp uygulamasını acın Alt kısımdan ayarlara gecin Sohbetler bolumune girin Tema kısmından Dark / koyu seceneğini işaretleyin Bazı iPhone modelleri dark modu desteklemeyebiliyor malesef bu durumda yapacak birşey yok.
Whatsapp Karanlık Mod Ayarlanmıyor / Cıkmıyor
Eğer karanlık / koyu mod kısmını veya tema bolumunu sohbetler ekranında goremiyorsanız sorun %99 ihtimalle Whatsapp ’un guncel olmamasındandır.
Bunu kontrol etmek icin Android telefonunuz varsa Play Store uzerinden Whatsapp guncellemesi varmı kontrol edebilirsiniz. iOS telefonunuz varsa eğer bu durumda App Store uzerinden guncelleme kontrolu yapmanız gerekmektedir.
Whatsapp icin Karanlık Mod Nasıl Aktif Edilir ?
Android Telefonlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Whatsapp icin Karanlık Mod Nasıl Aktif Edilir ?
-
09-09-2022, 07:12:34