Samsung!un Şubat 2020 ’de tanıttığı amiral gemisi akıllı telefona sahipsiniz ki bu yazımıza geldiniz. Cok şanslınızı cunku gercekten ozellikleri cok iyi bir telefona sahipsiniz. Bu yazımızda Samsung Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri nasıl sıfırlanır resimli anlatacağız. Tum modeller icin bu işlem gecerlidir telefonu kolay bir şekilde fabrika ayarlarına sıfırlar ve format atarak icerisindeki her şeyi temizler.
DİKKAT: Burada yapılan işlemler Samsung Galaxy S20 serisi telefonunuzun icerisindeki herşeyi aklınıza ne gelirse hepsini silecektir bundan dolayı tum verilerinizi yedeklediğinizden ve ozellikle Google Hesap bilgilerinizin (gmail.com) bir koşede yazılı ve doğru olduğundan emin olunuz. Aksi halde telefonu sıfırladığınızda eski hesabı guvenlik amaclı sorarsa S20 telefonunuzu kullanamayabilirsiniz.
Oncelikle S20 telefonumuzdan Ayarlar‘a giriş yapalım.
Genişletmek icin tıkla ...
Sonrasında Ayarlar icerisinden Genel Yonetim menusune giriş yapalım.
Genel yonetim icerisinde yer alan Sıfırla butonuna basalım.
Burada ceşitli secenekler goreceksiniz Fabrika Ayarlarına Sıfırla yazan yere basalım.
Evet sıkıldınız biliyorum ???? Tekrar Sıfırla yazan yere basalım. Burada size nelerin sıfırlanacağını kısacası herşeyin gideceği gosteriliyor son kez.
Son kez fabrika ayarlarına sıfırlama hakkında size bilgi verilecek TUMUNU SİL butonuna bastığınızda sıfırlama hard reset başlayacaktır
Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Nasıl Dondurulur?
Android Telefonlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung Galaxy S20 Fabrika Ayarlarına Nasıl Dondurulur?
-
09-09-2022, 07:01:43