unlulerin cilt maskeleri
unlulerin kullandıkları maskeler
Sevgili melekler, dunyada hemen her unlu surekli goz onunde oldukları icin bakımlarını ihmal etmiyor, teknolojinin nimetlerinden sonuna dek yararlanıyor ve estetik cerrahiye de başvuruyorlar. Bu bakımlarla muhteşem gorunen unlulerin kullandıkları bazı bakım maskelerini bir araya topladık ve bu sayfamızdan sizlerle paylaşmak istiyoruz. Kimbilir belki siz de bu maskeleri denemek istersiniz..

Şebnem Schafferin in guzellik iksiri uzum cekirdeği
Podyumların guzel mankeni Şebnem Scheafer, guzelliğini yoğurt ve uzum cekirdeğine borclu olduğunu soyledi.
Unlu manken her sabah, bir cay kaşığı yoğurt ve bir cay kaşığı cekilmiş uzum cekirdeğini karıştırıp yuzune suruyor.
Aydan Şenerin in guzellik iksiri maydonozdan tonik
Mecbur kalmadıkca yuzune makyaj yapmadığını soyleyen Aydan Şener her zaman icin doğal yontemlerle guzelleşmekten yana.
Donem donem cildine ceşitli maskeler uygulayan Şenerin son tercihi ise maydanozlu cilt maskesi. Sanatcı maydanozu kaynatıp suyunu tonik olarak yuzune suruyor.
Pınar Altuğun guzellik iksiri kirpiklere badem yağı
Unlu oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ geceleri yatağa girmeden once kirpiklerine badem yağı suruyor. Ayrıca cildinin tazeliğini korumak icin de gul suyu ile siliyor ve salatalık kabuklarından maske yapıyor.
Seray Severin guzellik iksiri yumurta ve zeytinyağı
Seray Severin cildinin guzelliğinin sırrı ise evde yaptığı maske.
Sever bir yumurtanın sarısını, hakiki bal, hakiki zeytinyağı ile karıştırıp yuzune suruyor. Sever, bazen zeytinyağının yerine badem yağı uyguladığını soylemeyi de ihmal etmedi.
Gul Golgenin guzellik iksiri
Her hafta iki ayrı program sunan Gul Golge, cildinin bakımına ve guzelliğine buyuk onem veriyor. Bol bol havuc, balık, elma ve yoğurt yediğini soyleyen unlu sunucu şoyle konuşuyor: Cildimi temizlemek icin mağazalarda satılan kozmetik urunlerini kullanmayı sevmiyorum. Ben her konuda suyu tercih ediyorum. Ayrıca makyajımı cıkardıktan sonra her gun yuzumu buzla yavaş yavaş ovarım. Bu hem beni dinlendiriyor, hem de gozeneklerin acılmasını sağlayıp cildimi canlandırıyor. Ayrıca haftada bir kere mutlaka vucuduma kese yaptırıyorum.
Nefise Karatayın guzellik iksiri gul suyu masajı
Oyunculukta da şansını deneyen unlu manken, guzelliğini bir suredir gul suyu seanslarıyla koruduğunu soyluyor. Hicbir zaman pahalı kozmetik urunleri kullanmadığını, onun yerine doğal yontemlerle bakım yapmayı tercih ettiğini belirten Karatay, Her sabah ve akşam cildimi mutlaka gul suyu ile masaj yaparak dinlendiririm. Hanımlara tavsiye ediyorum dedi.
Arzum Onanın guzellik iksiri ballı ısırgan otu
Mankenlikten sonra, kameraların karşısına gecen ve oyunculukta da isminden soz ettirmeyi başaran Onan, guzelliğini doğal icerikli urunlerle korumaya calışıyor. Kemerburgazdaki evinin bahcesinde domates, biber yetiştiren Onan, organik besin tuketmenin sağlık icin cok onemli olduğunu soyluyor. Onan, oğlu Can ile birlikte her sabah Ballı Isırgan Otu Suyu iciyor.
Meral Kaplanın guzellik iksiri sut tozu
Unlu Hollywood oyuncusu Cameron Diaza benzerliğiyle unlenen manken ve oyuncu, cildini temizlerken hırpalanmamasına buyuk onem verdiğini soyluyor. Cildine herhangi bir kozmetik urunu surmek yerine sut tozu masajı yapmayı tercih ettiğini kaydeden Kaplan, Bu yontemi yabancı bir kadın dergisinden oğrendim. Sut tozunu su ile hafifce ıslatarak yuzume halkalar şeklinde masaj yapıyorum. Bu sayede cildim yumuşak ve taze kalıyor diye konuştu.
Lerzan Mutlunun guzellik iksiri orkide ciceği kremi
Singapurlu ve Malezyalı kadınların ciltlerinin tazeliğine hayran kaldığını belirten şarkıcı Mutlu, bu konuyu uzun sure araştırmış. Ve sonunda Orkide ciceğinin cok yetiştiği Uzakdoğuda kadınların bol kullandıkları, Orkide ozu ihtiva eden krem ceşitlerinden getirtmiş. Unlu şarkıcı şimdi akşamları, orkide kremleriyle masaj yaptırdığını ve bunun cok buyuk faydasını gorduğunu soyluyor.
Cağla Şikelin guzellik iksiri su
Podyumların başarılı mankeni guzelliğini su ile korumaya calışıyor. Her gun hic aksatmadan duş aldığını belirten Şıkel şunları soyluyor: Ben de tum hanımlar gibi ara sıra yeni cıkan kremleri deniyorum. Faydasını gorduklerim de oluyor ama ben suyun hayat demek olduğuna inanıyorum. Su ile cok barışık bir insanım. Her gun balık gibi mutlaka suyun icindeyim. Mutlaka gunde iki litre su iciyorum. Suyu hicbir yonteme değişmem.
Catherine Zeta Jonesun guzellik iksiri
Dişlerinin pırıl pırıl gorunumunu cileğe borclu. Cilek meyvesi ya da suyunda bulunan malik asit parlatıcı ve temizleyici ozelliğe sahip. Aynı şey elma icin de gecerli.
Eva Longorianın guzellik iksiri
Cilt bakımı icin iceriğinde plasenta proteini bulunan bir krem kullanıyor. Uzmanlara gore bu cok pahalı krem yuksek miktarda enzim, protein ve vitamin iceriyor ve bunun da anti oksidan ozelliği var
Julia Robertsın guzellik iksiri
Guzel yıldız ellerinin ve tırnaklarının bakımı icin zeytinyağı kullanıyor. Uzmanlara gore zeytinyağının icerisinde bulunan Omega 9 ile E ve K vitaminleri gercekten de eller ve tırnaklar icin cok yararlı
Debra Messingin guzellik iksiri
Puruzsuz cildini yılan zehirine borclu. Aman dikkat! Onun kullandığı herhangi bir yılan zehiri değil elbette. Guzel yıldız icinde ozel bir yılan zehiri bulunan bir kremle ozellikle goz cevresinde kırışıklıklar oluşmasını engelliyor.
Halle Berrynin guzellik iksiri
Bazı uzmanlar fazla icmenin selulit yaptığını soylese de kahveyi vucuda surmenin herhangi bir zararı yok. Hatta Berryye bakarsanız yararı bile var. Guzel yıldız bir miktar ezilmiş kahveyle cildini yıkıyor. Uzmanlar da kahvenin kahvenin canlandırıcı ve arındırıcı etkisi olduğunu kabul ediyor.
Cindy Crawfordın guzellik iksiri
Cildinin yumuşaklığını ve nemini korumak icin yuzunu temizlemek icin kullandığı suya bir miktar sut karıştırıyor. Sutun icerdiği protein, vitamin ve amino asitler cildin ihtiyacı olan nemi doğal yollardan sağlıyor.
Sandra Bullockun guzellik iksiri
Bir donem ulkemizde de tartışılan bir yontemle kırışıklıklarıyla savaşıyor. Bullockın kırışıklıklara karşı silahı hemoroid kremi. Uzmanlara gore bu tur kremler cildi sıkılaştıran bir madde iceriyor ve bu ozellikle de goz cevresindeki kırışıklıklarda etkili.