Huawei, 2019 yılında ABD tarafından uygulanan ambargolar nedeniyle yazılım ve donanım tarafında buyuk bir darbe aldı. Halihazırda satmış olduğu cihazlar icin yapılan anlaşmalar gecerliğini koruyor olsa da yenileri icin ne Google ile Android ne de diğer paydaşları ile cip anlaşmaları yapamadı. Fakat bunun uzerine bugun itibariyle HarmonyOS 3 isimli son surumu cıkan kendi işletim sistemini oluşturdu. İşte HarmonyOS 3 alacak tum cihazlar…
[h=2]HarmonyOS 3 ozellikleri ve alacak cihazlar[/h] Huawei gectiğimiz aylarda MatePad Pro 11 modeli ile birlikte yeni işletim sisteminin yeri surumu olan HarmonyOS 3’u de tanıttı. Oncesinde ise yalnızca bir kac yıl icerisinde 300 milyon kullanıcıya ulaşarak en hızlı buyuyen işletim sistemi olmayı başardı.
HarmonyOS 3 ise akıllı telefon ve tabletlerden cok daha fazlasını hedefliyor. Zira Huawei yeni Watch GT akıllı saatlerinden gozluklere ve otomobillere kadar bircok alanda yayılmayı hedefliyor. Bu sayede mevcutta 300 milyon olan kullanıcı sayısını 1 milyara cıkarmayı hedefliyor.
On sipariş rekoru kıran Huawei Mate 50 serisi tanıtıldı! Dolayısıyla mobil cihazlardan ses teknolojilerine, iş programlarından oyunlara, sanal asistandan yapay zekaya ve stabil calışma performansından yuksek guvenliğe kadar bircok alanda ilerleme sağlandığını goruyoruz. HarmonyOS 3 ozellikleri hakkında detaylı bilgi icin burayı tıklayabilirsiniz.
HarmonyOS 3 alacak cihazlar
P50 serisi P40 serisi P30 serisi P20 serisi Mate 40 serisi Mate 30 serisi Mate 20 serisi Mate 10 serisi Mate XMate XsMate X2Mate Xs 2Nova 10 serisi Nova 9 serisi Nova 8 serisi Nova 7 serisi Nova 6 serisi Nova 5 serisi Nova 4 serisi Watch GTWatch GT 2022Watch GT 3 serisiMatePad SEMatePad ProMatePad Pro 10.8MatePad 11MatePad 10.4MatePad PaperSmart Screen SE seriesSmart Screen V Pro 65/75Smart Screren V 75 SuperSmart Screen V 98Smart Screen X65Smart Screen S seriesElf Learning deviceHonor 30 serisiHonor V30 serisi Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
HarmonyOS 3 alacak Huawei ve Honor cihazları belli oldu!
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- HarmonyOS 3 alacak Huawei ve Honor cihazları belli oldu!
-
07-09-2022, 00:11:29