Berlin ’de duzenlenen IFA etkinliğinin tarihi neredeyse 100 yıl oncesine uzanıyor. Tabii başlangıcta biraz daha bilimsel amaclar icin duzenlenmiş olsa da gunumuzde CES gibi onemli teknoloji fuarları arasında yer alıyor. Bu sene de bircok yerli şirketin katılım sağladığını goruyoruz. Biz de Turkiye’de uretim yaparak dunyaya TV satan Skytech markasının IFA standını geziyoruz.
[h=2]Skytech, yeni nesil akıllı TV’leri ile IFA 22’de boy gosterdi![/h] IFA 22 etkinliğinde yeni nesil akıllı TV modelleriyle boy gosteren Skytech, ulkemizde de gectiğimiz birkac yıl icerisinde one cıkmayı başardı. Tabii bu durumda ozellikle LG ile olan işbirliğinin payının olduğunu belirtelim.
IFA ’daki Turk girişimleri yerinde gorduk! Zira cihazlarında artık webOS kullanıyor. Bu da kullanıcı deneyimini olumlu yonde etkiliyor. Fakat yalnızca bu kadar değil. Gerek panel kalitesi gerek her butceye ve ortama uygun boyuttaki TV’leri ile herkese hitap edebiliyor.
Orneğin gectiğimiz İstanbul ’da uretim yapan Skytech ’inbu konuda en iddialı urunlerinden biri olan 85 inc boyutundaki Skytech ST-8590 modelini inceledik. Hakkı Alkan, burayı tıklayarak ulaşabileceğiniz inceleme videomuzda hem cihazın teknik ozelliklerinihem de deneyimlerini anlattı.
Ekran tarafında 85 inc boyutlu D-LED panel kullanan cihaz 4K cozunurluğe sahip. Yazılım tarafında webOS işletim sistemi kullanan model, 1.5 GB RAM ve 8 GBdahili hafızayla birlikte geliyor. Bağlantı noktalarına baktığımızda ise 1 adet Ethernet girişi, 1 adet 3.5 mm kulaklık girişi, 3adet HDMI ve 2adet USB girişigoruyoruz.
Skytech ST-8590 85” teknik ozellikleri Ekran: 85 inc, 4K, 16:9 D-LED Ekranİşletim sistemi: WebOSDepolama: 8 GBRAM: 1,5 GBUydu: Dahili uydu alıcısı (DVB-S/S2), Karasal yayına uygun (DVB-T/T2)Giriş ve cıkışlar: 2 x 8W Ses cıkış gucu, 1 x RJ45 Ethernet Girişi, 3 x HDMI, 1 x LNB, 1 x Anten Girişi, 1 x AV Girişi, 1 x CI modul girişi, 1 x Kulaklık cıkışı, 1 x Optik Dijital Ses Cıkışı, 2 x USB Girişi Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Turkiye’de uretilen TV’ler tum dunyaya satılıyor! Skytech’i IFA’da ziyaret ettik
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Turkiye’de uretilen TV’ler tum dunyaya satılıyor! Skytech’i IFA’da ziyaret ettik
-
06-09-2022, 19:09:33