Ekran videosu cekme işlemleri icin hem Windows hem de macOS işletim sistemlerinde bazı araclar mevcut. Bu araclar dışında farklı şekillerde ekran videosu kaydetmek icin ucuncu parti yazılımlar kullanabiliriz. Peki Windows ve macOS'ta ekran videosu cekme nasıl yapılır?
Windows ve macOS işletim sistemlerinde harici bir program kullanmadan ekran kaydı yapmanız munkun. Bu yazımızda sizler icin Windows 10 ve macOS cihazlarınızdan nasıl ekran videosu cekme işlemi yapabileceğinizi derledik.
Ekran videosu cekme işlemi ayrıca ucuncu parti uygulamalar ile de mumkun. Sizler icin konuyla ilgili tum detaylı derlediğimiz bu yazımızda mumkum mertebe ucretsiz olan ucuncu parti uygulamalarına yer vermeye calıştık.
Windows ekran videosu cekme nasıl yapılır?
Şimdi adımlar kısmına gecebiliriz:
Adım #1: Başlat menusunden Ayarlar ikonuna tıklayın.
Adım #2: Acılan ayarlar penceresinden Oyun ikonuna tıklayın
Adım #3: "Oyun kliplerini ve ekran goruntulerini kaydedin ve Oyun cubuğu kullanarak yayınlayın" seceneğini aktif hale getirin. Adım #4: Artık Windows+G tuşlarına basın, Adım #5: Acılan cubuk uzerindenekran kaydı alabilir, durdurabilirsiniz. Kaydı durdumak icin Windows+Alt+R kısayolunu kullanabilirsiniz. Windows icin ekran kaydedici uygulama onerileri:
Powerpoint OBS iSpring Free Cam Camtasia Apowersoft Ezvid
Windows Ekran Videosu Nasıl Cekilir?
Windows 100 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- Windows Ekran Videosu Nasıl Cekilir?
-
06-09-2022, 12:48:22