Microsoft‘un ilk kez Windows XP ile birlikte kullanıma sunduğu, ardından Windows 7 ve Windows Vista işletim sistemlerinde de on yuklu olarak gelen multimedia uygulaması Windows Media Center kullerinden doğabilir. Hatırlanacağı gibi emektar uygulama Windows 8 ile birlikte işletim sisteminin varsayılan uygulaması olarak sunulmamaya başlamış, Windows 10 ile birlikte tamamen kaldırılmıştı.
Windows Media Center ’ı yukleyebilirsiniz…
Neowin.net sitesinin haberine gore, bazı kullanıcılar MDL sitesinin forumlarında WMC uygulamasını Windows 10‘a kullanabilecek bir yontem keşfetti. Windows Blog Italia sitesi tarafından dokumante edilen bu yeni keşfedilen metod ile Windows Media Center, yeni işletim sistemi Windows 10‘a calıştırılabiliyor. Tabii ki Microsoft ’un resmi desteği bulunmadan…
Ekli dosyayı goruntule 1408Nasıl yapılır?
Eğer siz de Windows Media Center uygulamasından vazgecemeyenlerdenseniz, Windows 10 işletim sisteminize aşağıdaki yontemden yararlanarak eski uygulamayı yuklemeyi ve calıştırmayı deneyebilirsiniz:
1) Buradan “WindowsMediaCenter_10.0.10134.0.zip” dosyasını indirin ve arşivden cıkartın,
2) “_TestRights.cmd” dosyasını bulun, sağ tıklayın ve “Yonetici olarak calıştır” seceneği ile dosyayı calıştırın,
3) Komut istemi penceresi acılacak ve otomatik işlemlerden sonra PC ’niz yeniden başlayacak,
4) “Installer.cm” dosyasını bulun ve sağ tıklayın ve “Yonetici olarak calıştır” seceneği ile dosyayı calıştırın,
5) Komut istemi penceresi acılacak, işlem tamamlandığında “Press any key to exit” yazısını goreceksiniz. Herhangi bir tuşa basarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.
Windows 10’a Media Center Yukleyin!
Windows 100 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- Windows 10’a Media Center Yukleyin!
-
06-09-2022, 12:36:44