Youtube arama cubuğuna parcanın ismini yazarak bulabilirsiniz.

Karantina Records'ta calışmalarını surduren Caner Elysion, dort yıllık sessizliğini bozarak "Depresan Niyetine" isimli calışmasını dinleyicilerine sundu. Parcanın mix-mastering ve uyarlama klip işlemleri Caner Elysion'a aittir. Parcanın sozleri aşağıda mevcuttur.
Keyifli Dinlemeler...

facebook.com/canerelysion

Soz & Mix & Mastering : Elysion

Klip Uyarlaması : Caner Kose

SOZLER :

Karışma hayatıma korku filmim kulaklarında gangsta olunmuyo buyuyunce street fighterla
beyin sokaklarımda wrighterlar mutlu senaryonuzun icindeysem kararır lan
cıkamaz kimse karanlıkta baştan boğulurlar bok diyen kalmadı muziğe bizden başka
geliyorum aşka biggie pac dinleyip kendini kasma flow ne aslan oğrenip gel sıkıysa beni taşla
fame değilim cunku geliyorum piyasaya fazla farklı fazda akıyorum beatten aldığım gazla
bi elimde arap bi elimde rızla farklı bi tarzla koşarken hızla herkeste amacsa cok para bide kızlar
dort bi yanımı saran hırslarla cıkar parca istediğin kadar parcala tutmaz yoksa klipte twerk kalca

Hatırlıyorum altı yıl oncesini mikrofona kusardık ofkemizi derslerde yazar sozlerimizi okuldan kacar studyoya koşardık
coğunluğa gore rap sacmaydı lise ******le rap icin kavgaydı en sonunda okuldan aldırıp kaydımı evime yakın atal a yaptırdım
Amacım sakin hayat kurmaktı Once Yeni arkadaşlarla tanıştım başta kola cekirdek faslıydı ilk bakışta aile parkıydı
takıldıkca gece farklıymış mudavimlerle tanışıp kaynaşma meltem parkta paketli gazetelerle coğumuz bilmem kac bin fitte
resimle yaparken filtre yeri geldi izmaritte topladım ictim ovunulcek bişey yaşamadım pek herkes gitti bankta tek kaldım
sonra anladım ve hırslandım turhanla heves karantinayı actık bu boku kovaladık yıllarca neler yaptık ama hep yerimizde saydık
open mic icin para istediler moruk o partilere cıkamazdık saygımızı korumak lazımdı almıştık payını ağzımızın
gelmişti universite yılları antalyada boyle hic olmamıştı rap yuzunden mezun kalmıştım olamazdım kapitalizmin carklısı
karantina izmire taşınınca raple pek aram kalmadı sonrasında batağa saplanıp kazandım lan bende son tercihim yalovaydı
alışılmış kasabaydı sonrasında istanbul sokakları kadıkoyde gordum hayki sansarı oha lan onlarda mı insandı
okulu bitirmeye kararlıydım ama burdada buldum yeni bataklık tanımadığım evlerde sabahlayıp ayılınca tekrar takılırdık
yoktu sınırım sonunda durdu nabzım baygınlık anı soğuk suyla ayıltıldım zaten bu bokla rap ortamında tanıştım
bıkmadan hala kanımda rap bitmeyen studyo kurma hayali calışmaktan kalmadı halim dinleyenim olması umrumda değildi
dort yıl sonra uretim adım elis bu farklı bi fetiş olcak kesin bi nesli buyutecektin rapini sattın kac bine kesildi sesin
sen nesin soyleyemessin buyuk resmide goremessin ben kimim evimde kara para ayıklarım rapci sen bunları ayıkma
evinde sayıkla dur kur kafanda yapma gurur
catma kaşları dizdim taşları takip et
inanki taklit etmem benimki buyuk marifet
tarif etmem.

Dillere pleseng aga ne soylesek ağlarlar
bin şehit varken dağlarda oy bekliyosun kullardan
alamassın beni d&r dan
bulamassın
farklı kulvarda
guclu surlarla
elis duzenledi raple kuşatma
beğenmez ağzımla kuş tutsam