Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda bir dosyayı olduğu konumdan başka bir konuma kopyalama ya da yapıştırma işlemleri işlemi gercekleştirmek klasik işletim sistemlerinde olduğu gibi yapılabiliyor. Ancak bazı kullanıcılarda kopyalama işlemine başladıktan sonra başka bir şeye gecildiği zaman işlemin kesime durumu soz konusu olabiliyor. Konu ile ilgili aşağıdaki adımları uyguladıktan sonra sorununuzun cozulmuş olması gerekmektedir.
Windows 10 Dosya Kopyalama Sorunu
İlk once komut satırı olarak da bilnen cmdyi acmamız gerekiyor. Bunun icin sol alt koşede bulunan başlat simgesine sağ tıklayalım ve Komut İstemi(Yonetici) ibaresini bularak calıştıralım. Daha sonra acılan pencereye sfc /scannow yazalım ve enter tuşuna basalım. Tarama işleminin bittiğinden emin olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam etmesi halinde tekrardan komut satırının acınız.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
komutlarını tek tek girerek enter tuşuna basın ve calıştırın. Ardından tekrardan bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve kontrol ediniz. Sorun halen devam ediyorsa temiz onyukleme seceneğini deneyebilirsiniz.
Windows 10 Dosya Kopyalama Sorunu
Windows 100 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- Windows 10 Dosya Kopyalama Sorunu
-
06-09-2022, 12:33:40