Arkadaşlar merhaba,
Ne Vodafone forumlarında ne de bu forumda bu konu ile ilgili herhangi bir tartışma gormediğim icin bu problemi yaşayan tek kişiymiş gibi hissediyorum.
Karşılaştığım problem cok basit, telefonumda(Galaxy S7) LTE etkin iken ve arada bir(genelde uzun sure Wi-Fi kullanıp, daha sonra yeniden mobil şebekeden internet kullanmaya calıştığımda) bağlantı kopuyor ve yeniden gelmiyor. Arada bir bağlantı kopmasını anlayabilirim ama bu cok ilginc, cihaz yeniden hicbir şekilde internete bağlanmıyor, cozum ise cihazı ucak moduna alıp birkac saniye bekledikten sonra ucak modunu kapatıp yeniden denemek. Bu problemle Nexus 5 kullanırken de karşılaştım ve ilginc bir şekilde LTE'yi kapattığımda 3G/2G seceneği etkinken hicbir problemle karşılaşmıyorum.
Şimdi merak ettiğim şey şu, kimi suclayacağım? Muşteri hizmetlerini aradım, bir şeyler yaptılar, telefonu yeniden başlatın dediler, duzelmedi; Elle internet ayarlarını kontrol ettim, sildim yeniden yukledim, Vodafone Live APN yoktu, onu da ekledim, duzelmedi. Servise versem, muhtemelen ciddiye bile almayacaklar. Benzer problemi yaşayan var mı yok mu gercekten merak ediyorum.
Vodafone Bağlantı Sorunu
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Vodafone Bağlantı Sorunu
-
06-09-2022, 07:18:54