Kurumsal bir domaine bağlı calışan Windows bilgisayarlarda aşağıdaki adımlar takip edilerek TTNET WiFi Otomatik ile bağlanılabilir. TTNET WiFi isim ve logosunu gorduğunuz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) ozelliğini acınız. 1. Adım Bilgisayarın sağ alt koşesindeki ağ ikonuna sağ tıklanır ve Ağ ve Paylaşım merkezi acılır. 2. Adım Acılan sayfada Kablosuz Ağları Yonet(Manage wireless networks) acılır ve Ekle(Add) ’ye tıklanır. 3. Adım Manuel Profil Oluşturma(Manually create a network profile) tıklanır. 4. Adım a. İlgili alanlar aşağıdaki şekilde doldurulur. b. Devam edilir (Next). c. Acılan yeni sayfada Bağlantı Ayarlarını Değiştir(Change connection settings) tıklanır. 5. Adım a. Guvenlik(Security) b. Ayarlar (Settings) c. Windows Oturum acma kimlik ve parolamı otomatik kullan (Automatically use my Windows logon name and password (and domain if any)) kutusundaki cek kaldırılır d. Yapılandır(Configure) e. Sunucu Sertifikasını Onayla (Validate Server Certificate) kutusundaki cek kaldırılır. f. Tamam (OK) ’a tıklanarak ekranlar kapatılır. a b c a b c d e f 6. Adım a. Sağ alt koşede kablosuz ağlara tıklanır ve TTNET WiFi Otomatik secilir. b. İlk bağlantıda acılan ekrana TekŞifre girilir ve bağlanılır. Eğer daha once başka bir hizmet icin TekŞifre oluşturmadıysanız ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi bir kez kullanarak oluşturabilir ve TTNET WiFi girişi icin de kullanabilirsiniz. TekŞifre ile ilgili daha fazla bilgi icin https://teksifre.ttnet.com.tr ziyaret ediniz.