Calışmayan video ve oyunları duzeltme
YouTube videosu, Facebook oyunu veya başka medya calışmıyorsa, sorunu duzeltmek icin aşağıdaki adımları deneyin.
Bu adımlar şu durumlarda işe yarayabilir:
Video veya oyun yuklenmediğinde Video veya oyun boş olduğunda Video veya oyun yerine gri renkli bir kutu gorunduğunde Video veya oyun yuklenirken Chrome donduğunda ya da kilitlendiğinde 1. Adım: Sitede Flash'a izin verin

"Adobe Flash Player'ı etkinleştirmek icin tıklayın" hatasını veya Flash'ı indirmeyle ilgili mesajı arayın. Bu hataları goruyorsanız sitenin Flash'ı kullanmak icin izne ihtiyacı vardır.

Yalnızca guvendiğiniz web sitelerinde Flash'ın calıştırılmasına izin verin.

Bilgisayarınızda Chrome'u acın. Video veya oyunun yer aldığı siteye gidin. Web adresinin solundaki Kilit

veya Bilgi

simgesini tıklayın. "Flash"ın sağındaki Okları

tıklayın. Bu sitede her zaman izin ver'i secin. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın. 2. Adım: JavaScript'i acın

Bazı medya icin JavaScript gerekir. Orneğin, YouTube videoları JavaScript olmadan calıştırılmaz.

Bilgisayarınızda Chrome'u acın. Sağ ustte Diğer

Ayarlar'ı tıklayın. "Gizlilik ve guvenlik" bolumunun altında Site ayarları'nı tıklayın. Javascript'i tıklayın. İzin verildi (onerilir)'i acın. Video veya oyunun yer aldığı siteye geri donun. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın. 3. Adım: Uzantıları, eklentileri, onbelleği ve cerezleri kontrol edin

Bazı video veya oyun sorunları, Chrome uzantılarından, eklentilerinden, onbelleğinize kaydettiğiniz bir şeyden ya da tarayıcı verilerinden kaynaklanır.

Yeni Gizli Pencere'yi tıklayın. Gizli pencerede, video veya oyunun yer aldığı siteye gidin. Video veya oyun calışıyorsa

Gizli pencereyi kapatın ve normal Chrome penceresine geri donun. Diğer

Diğer araclar

Uzantılar
'ı tıklayın. Tum uzantılarınızı kapatın. Video veya oyunun yer aldığı siteye gidin. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın.
Video veya oyun calışıyorsa, her uzantıyı tek tek test edin:

Bir uzantıyı etkinleştirin. Video veya oyunun yer aldığı siteye gidin. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın. Video veya oyun calışıyorsa sonraki uzantıyı deneyin. Soruna neden olan uzantıyı bulduğunuzda Kaldır'ı tıklayın.
Video veya oyun calışmıyorsa uzantılarınızı tekrar acıp tarama verilerinizi temizleyebilirsiniz. Tarama verileriniz temizlendiğinde, web sitelerine ilişkin bazı ayarlarınızın silineceğini unutmayın.

Sağ ustte Diğer

Diğer araclar

Tarama verilerini temizle
'yi tıklayın. Gorunen kutunun ust kısmında son 1 saat veya son 1 gun gibi bir zaman secin. Her şeyi silmek icin en baştan'ı secin. Onbelleğe alınan resimler ve dosyalar ile Cerezler ve diğer site verileri'ni secin. Kaldırmak istemediğiniz diğer bilgi turlerinin secimini kaldırın. Tarama verilerini temizle'yi tıklayın.
Video veya oyun calışmıyorsa

Ayarlar'ı tıklayın. "Sıfırlama" bolumunun altında Sıfırla'yı tıklayın. Sıfırla'yı tıklayarak onaylayın. Video veya oyunun yer aldığı siteye geri donun. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın. 4. Adım: Chrome'u guncelleyin

Video ve oyunlar icin bazen Chrome'un en son surumu gerekir.

Bilgisayarınızda Chrome'u acın. Sağ ustte Diğer'i

tıklayın. Google Chrome'u Guncelle'yi tıklayın. Bu duğmeyi gormuyorsanız son surumu kullanıyorsunuzdur. Yeniden başlat'ı tıklayın. Video veya oyunun yer aldığı siteye geri donun. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın. 5. Adım: Chrome ayarlarını sıfırlayın

Ayarlar'ı tıklayın. "Sıfırlama" bolumunun altında Sıfırla'yı tıklayın. Sıfırla'yı tıklayarak onaylayın. Video veya oyunun yer aldığı siteye geri donun. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın.
6. Adım: İnternet bağlantınızı sıfırlayın

İnternet ağınız video veya oyunla ilgili sorunlara neden oluyor olabilir.

Bilgisayarınızı kapatın. Modeminizin fişini cekin. Kablosuz yonlendiriciniz ayrı bir cihaz ise, onun da fişini cekin. Yaklaşık bir dakika bekleyin. Modeminizin fişini takın ve tum ışıkların yanıp sonmesi durana kadar bekleyin. Kablosuz yonlendiriciniz ayrı bir cihaz ise fişini tekrar takın ve tum ışıkların yanıp sonmesi durana kadar bekleyin. Bilgisayarınızı acın. Video veya oyunun yer aldığı siteye geri donun. Sol ustte Yeniden yukle'yi

tıklayın.