Cihaz şarjda değilse (fişi takılı değilken veya fişi takılı ve tam şarjlıyken), pil LED gostergesi turuncu olana kadar Sesi Ac, Sesi Kıs ve Acma/Kapatma duğmelerini basılı tutun. Ardından duğmeleri bırakın ve LED'in yeşile donduğunden emin olun. Cihaz, fişi takılı halde şarj oluyorsa, turuncu pil LED gostergesi yanıp sonene kadar Sesi Ac, Sesi Kıs ve Acma/Kapatma duğmelerini basılı tutun. Ardından duğmeleri bırakın ve LED'in turuncu renkte kaldığından emin olun.
Not: Cihaz tamamen kapanırsa, tekrar acın ve işleme baştan başlayın. Bir kurtarma USB cubuğu veya SD kart takılması istendiğinde, secenekler menusunu acmak icin Sesi Ac veya Sesi Kıs duğmesine basın. Sesi Ac ve Sesi Kıs duğmelerine aynı anda basın. İşletim Sistemi Doğrulamasını Devre Dışı Bırakmayı Onayla'yı secin ve Acma/Kapatma duğmesine basın. Geliştirici Secenekleri'ni secin ve Acma/Kapatma duğmesine basın. Dahili Diskten Onyukleme'yi secin ve Acma/Kapatma duğmesine basın.
Chromebook tablet tum yerel verileri silerek başlangıc durumuna doner. Bu işlem yaklaşık 15 dakika surer. Doğrulanmış moda donmek icin İşletim Sistemi Doğrulamasını Etkinleştir'i secip Acma/Kapatma duğmesine basın. İşletim Sistemi Doğrulamasını Etkinleştirmeyi Onayla'yı secin ve Acma/Kapatma duğmesine basın. Oturum acmadan once Chromebook tableti kaydettirin. Onemli: Yukarıdaki adımlar her cihazda kullanılamayabilir. Cihazı temizledikten sonra kurtarabileceğinizden emin değilseniz, Google destek ekibine başvurun.