Başvuru icin gereken evraklar nelerdir?paytr uzerinden başvurunuzu yaparken işletme kategorinize uygun olan aşağıdaki evrakları yuklemeniz gerekmektedir.
ŞİRKET:
Vergi Levhası Ticari Sicil Gazetesi İmza Sirkuleri Ortakların kimlik fotokopisi Odemelerin Aktarılacağı Banka Hesabını Gosterir Evrak (Hesap cuzdanı veya işlem dekontu) ŞAHIS ŞİRKETİ:
Vergi Levhası İmza beyannamesi Kimlik fotokopisi Odemelerin Aktarılacağı Banka Hesabını Gosterir Evrak (Hesap cuzdanı veya işlem dekontu) ŞAHIS:
Kimlik fotokopisi İkametgah belgesi Odemelerin Aktarılacağı Banka Hesabını Gosterir Evrak (Hesap cuzdanı veya işlem dekontu)
PayTR ile aramızda bir sozleşmemiz olacak mı?Teklifimizin onayı ardından, tarafınıza tanımlı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacağınız PayTR Mağaza Paneli ’nden sozleşmemize ulaşabilecek, okudum ve onayladım seceneklerini secerek sozleşmeyi dijital ortamda onaylayabileceksiniz.
Sozleşmeyi nasıl onaylayacağım?Teklifimizin onayı ardından, tarafınıza tanımlı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacağınız PayTR Mağaza Paneli ’nden sozleşmemize ulaşabilecek, okudum ve onayladım seceneklerini secerek sozleşmeyi dijital ortamda onaylayabileceksiniz.
Sozleşme ve başvuru evraklarımı tarafınıza kargoyla mı ulaştıracağım?PayTR ’da başvuru, inceleme/onay, tekliflendirme, sozleşme vb. uyelik icin gerekli sureclerin tumu online olarak gercekleşmektedir. Teklifimizin onayı ardından tarafınıza e-posta ile gondereceğimiz evrak yukleme linkine tıklayarak gerekli evrakları sistemimize online olarak yuklemeniz yeterlidir.
Uye iş yeri sozleşmenizde bazı maddelerin değiştirilmesini istiyoruz?PayTR olarak sunduğumuz odeme hizmetler icin sozleşmemiz; kanun, yasalar gereğince belirli standartlar kapsamında hazırlanmakta olup, firmaya gore değişiklik gosterememektedir. Bu nedenle, sozleşmelerde herhangi bir maddenin cıkartılması ya da değiştirilmesi mumkun olamamaktadır.
Paytr Sozleşme Ve Gereken Evraklar
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- Paytr Sozleşme Ve Gereken Evraklar
-
06-09-2022, 04:50:09