Hesabım entegrasyon aşamasındaydı. Son durumu nasıl oğreneceğim?
Entegrasyon aşamasındaki işlemler, tarihlerine gore belli bir sıralamaya alınmakta ve iyzico Entegrasyon ekibi bu sıralamaya uygun olarak işlemleri sonuclandırmaktadır.
İşleminiz entegrasyon aşamasına taşınmışsa, ilgili ekibin surecinizle ilgilendiğinden emin olabilirsiniz. Ekip, işlemleriniz tamamlandığında size bilgilendirme yapacaktır. İşleminizin son durumu hakkında bilgi almak isterseniz, ekibe konuyla ilgili mesaj gonderebilirsiniz. Entegrasyonu tamamladım ve testlerde herhangi bir soruna rastlamadım. Canlı odeme almaya ne zaman başlayacağım?
iyzico kontrol panelinizde "Başvuru" bolumunden başvurunuzu tamamladıktan sonra, hesabınız ilgili ekibimiz tarafından incelenecek ve tarafınıza online sozleşme gonderilecektir. Bu online sozleşmeyi yine iyzico Kontrol Paneli ’nizde "Başvuru" kısmından onayladıktan sonra, canlı odeme almaya başlayabilirsiniz. Entegrasyon surecinde farklı sorunlar yaşıyorum ne yapmalıyım?
Yaşadığınız sorunu detaylandırarak, Bize Ulaşın bolumu uzerinden ekibe mesaj gonderebilirsiniz. Ekibimiz size hızlı bir şekilde yardımcı olacaktır. Entegrasyonla ilgili telefondan destek alabilir miyim?
"Kolaylık", iyzico'nun en onemli prensiplerinden biridir. iyzico bu prensibe bağlı kalmak adına, platformunu kullanmak isteyen butun girişimler icin entegrasyon desteğini acık bir şekilde vermektedir.
Entegrasyon aşamasındaki işleminizde sorun yaşıyorsanız, ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Ancak ozellikle teknik konuların belirli dokumanlar uzerinden yuruduğunu ve sureclerin takibinin sadece yazılı olarak yapılabileceğini hatırlatmak isteriz. Bu nedenle entegrasyon gibi teknik konular hakkında ekibimize telefon uzerinden değil, mesaj yoluyla ulaşmanız, surecin daha kolay ve daha sağlıklı ilerlemesini sağlayacaktır. Bu konuda gostereceğiniz anlayış ve hassasiyet icin teşekkur ederiz
İyzico Entegrasyonla ilgili destek alabilir miyim?
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- İyzico Entegrasyonla ilgili destek alabilir miyim?
-
06-09-2022, 04:47:37