Kredi kartlarını ile alışveriş yapmak son derece kolaydır. Ancak bircok kişi icin bu yontem guvenli kabul edilmemektedir. Bundan dolayı sanal kredi kartı adı verilen sistemler aktif hale getirilmiştir. Ecopayz bunlardan birisidir. Son derece avantajlı bir sanal kredi kartıdır. Piyasada e-cuzdan servisi olarak da bilinmektedir. Online olarak bu sistemi kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Ecopayz hesap kapatma işlemlerini de cok kısa bir zaman dilimi icerisinde yapmanız mumkun olacaktır.
Ecopayz Hesap Kapatma İşlemleri Nasıl Yapılır?Ecopayz adı verilen yontem ile bircok onemli işlemi yapmak son derece kısa bir zaman almaktadır. Hesap acma işlemlerinden sonra para yatırma ve para cekme gibi konularda avantaj elde edebilir ve bu hesabı tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ecopayz uzerinden acmış olduğunuz hesabı kapatmanız da mumkundur. Hesap kapatma işlemleri ise şu şekilde yapılmaktadır;
Ecopayz hesap kapatma işlemi icin mutlaka firmayı onceden bilgilendirmek gerekmektedir. Buna gore bilgilendirme suresi 1 aydır. Yani hesabın kapanma kararından tam bir ay once firma ile iletişime gecmeli ve hesabınızı tamamen kapatmak istediğinizi soylemelisiniz. Bunun yanı sıra hesap kapatma işlemlerini yapabilmek icin muşteri hizmetlerini kullanmak gerekmektedir. Canlı yardım hattı haftanın her gunu ve gunun her saati hizmet ettiği icin istediğiniz zaman dilimi icinde hesabınızı kapatmanız mumkun olacaktır. Hesap kapatma ile alakalı olarak firma cok hızlı davranmaktadır. Talebin alındığı gun icerisinde, başarılı bir şekilde hesap kapatma işlemi tamamlanmış olacaktır. Hesap kapandıktan sonra bu hesap ile ilişkilendirilmiş olan diğer hizmetleri artık tek başına kullanabilirsiniz. Ecopayz uzerinden artık bir işlem yapmanız mumkun olmayacaktır. Yapılan hesap kapama işleminden sonra eğer henuz gercekleşmemiş olan bir takım para transferleri soz konusu ise bunların yapılmayacağını bilmeniz gerekmektedir. Bundan dolayı hesap kapatmak isteyen kişilerin bu durumu mutlaka goz onunde bulundurmaları şarttır.
Ecopayz Canlı YardımEcopayz hesabınızı kapatma noktasında kafanıza takılan bir soru ya da icinden cıkamadığınız bir durum olduğu vakit, canlı destek ile gereken desteği cok kısa bir sure icinde talep etmeniz mumkundur. Canlı yardım, her konuda yetkilidir. Bu yuzden ecopayz hesap kapatma konusunda da gereken desteği size verecektir. Canlı destek hattı, haftanın her gunu ve gunun her saati icinde hizmet vermesi ile bilinmektedir. Buna gore 7/24 boyunca canlı destek uzerinden yardım almanın son derece kolaydır.
Ecopayz hesap kapatma ile alakalı olarak bilinmesi gereken bir diğer husus ise resmi sitede yer alan muşteri hizmetleri elektronik posta adresidir. Hesap kapatmak icin yardım ve destek alabileceğiniz bir diğer yer ise buradaki bolumdur. Buna gore elektronik posta adresi aracılığı ile kapatma işlemleri yapılabilir. Bu noktada surec son derece hızlıdır.
Ecopayz Hesap Kapatma
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- Ecopayz Hesap Kapatma
-
06-09-2022, 04:43:41