İyzico , bireysel ve kurumsal binlerce muşterisine odeme altyapısı ve satış sonrası destek hizmeti sunan, BDDK ve PCI-DSS lisanslarına sahip bir finans teknolojileri şirketidir. Yani bizler internetten alışveriş yaptığımız coğu internet sitesi banka sanal pos kullanmak yerine iyzico firmasını tercih ediyor ve yaptığımız işlemler iyzico firması uzerinden işlem goruyor.

Kredi kartımın ekstesini incelediğimde iyzico istanbul tr acıklamalı iki adet işlem yapıldığını gordum. İşlemi benmi yaptım? İyzico Kendisimi cekim yaptı kartımdan anlayamadım. Cunki acıklama yetersizdi. Kredi kartı kullandığım banka sorunla ilgili yardımcı olmadı.

Yaptığım işlemin hangi alışveriş sitesinden yapıldığını oğrenmek icin iyzico firmasına mail gonderdim. Mailimi kısa surede cevapladılar. Teşekkur ederim.

Peki sizin kartınızda da acıklaması yetersiz olan ve iyzico ile başlayan odemeler var ve şupheleniyorsanız iyzico web sitesi iletişim bolumunden firma ile iletişime gecmeniz olacaktır. Kısa surede cevap veriyorlar.

Peki İyzico istanbul Tr ile yaptığım işlem Nedir?

Bazı şeyleri otomatik odeniyor, uzerinden zaman geciyor ve unutuyoruz. Yaptığım işlem godaddy firmasından alan adı satın aldım ve hosting paketimi yeniledim Cok şukur tahmin ettiğim gibi değilmiş.

Sizde kredi kartı ekstrenizde şuphelendiğiniz işlemleri iyzico iletişim sayfasından yazarak kısa surede cozume ulaştırabilirsiniz.