Bir icerik yonetim sistemi kurulum sureci, ekibinizin uretkenliğini ve cevrimici gorunurluğunu etkileyebilecek faydalar sağlayabilir. İşte neden bir icerik yonetim sistemi kullanmalıyız ile ilgili bir kac neden.

1. Kodlama Bilgisi Gerektirmez​İcerik yonetim sistemleri, geliştirici olmayanların ve diğer kullanıcıların kodlamadan web siteleri oluşturmalarına olanak sağlayarak web tasarımında devrim yaratmaya yardımcı olmuştur.

2. Kolay İşbirliği​Aynı anda birden fazla kişi bir icerik yonetim sistemini kullanarak icerik geliştirebilir.

3. SEO Ozellikleri ve Uzantıları​İcerik yonetim sistemleri, sitenizi arama motorları icin optimize etmenize yardımcı olacak yerleşik ozelliklerin yanı sıra eklentiler sunar.

Yerleşik aracları kullanarak şunları yapabilirsiniz:

Sayfa başlıklarını ve meta acıklamaları ozelleştirebilirsiniz. SEO dostu URL yapılarını oluşturabilirsiniz. XML site haritaları oluşturabilirsiniz. Gorsellere alternatif metin ekleyebiliirsiniz. 301 yonlendirmeleri oluşturabilirsiniz. Sayfa yukleme surelerini optimize ededebilirsiniz. 4. Onceden Tasarlanmış Şablonlar​Duyarlı bir şablon secmek, sitenizin herhangi bir cihazda cok sayıda kod yazmanıza gerek kalmadan iyi gorunmesini sağlar. İcerik yonetim sistemleri kullanabileceğiniz bir cok şablon sunar.

5. Kolay Yazılım Guncellemeleri​Icerik yonetim sistemi, bir web sitesi yeniden tasarımı gibi buyuk guncellemelerden, ana sayfanızdaki goruntuyu değiştirmek gibi kucuk guncellemelere kadar sitenizde daha hızlı ve daha kolay değişiklik yapmanızı sağlar.