YAZILARIN TAMAMI KUVVETMİRA'NIN KENDİ SİTESİNDEN ALINTIDIR!

Orjinalini yazan: Sagopa Kajmer

--selam

en son gelismelerle karsinizdayim.malesef sizlere kotu bir haberim var.matbaa binlerce kapagi yanlis kesmis.bu bizlere tam 4 gun kaybettiriyor.bunu sizlere soyleme geregi duydum.acik oynamaliyiz cunku cok fazla heyecan var biliyorum.
ama meraklanmayin bu hafta Allah'in emri boyle gececek.ama sizlere guzel bir haberim var.simdiden albumu siparis edebilirsiniz.bugun saat 21:00 dan itibaren siparisler devreye girebilir.www.vemuzik.com adresinden!.. boylelikle albumun sizlere ulasmasi cok daha kolay olur.
album ile ilgili aciklamalara gecmek isterim:
albumun ilk 5000 i ozel basim.limited edition dedigimiz sinirli basim formati.
ilk 5 bin adet sinirli basim cift cd halinde (double cd) cikiyor.albumun 2.cd sinde sarkilarin beatlerini dinleyebileceksiniz.boylelikle turkiyede bandrollu bir diger ilki basarmis olacagiz melankolia muzik olarak.
ilk 5 bin sonrasi basilacak olan seri tek cd halinde basilacak.koleksiyoncular icin super bir basim.albumun diger surprizlerine gelelim.aynen BPG deki gibi bir el kitapcigi sizleri bekliyor.kendi el yazilarimizla hem sozleri hem de sarkilar hakkinda dusuncelerimizi yazdik.harika bir poster de sizleri bekliyor.1.kalite yepyeni bir poster.son olarak bir de kartpostal iceriyor album.
ozetleyelim:
1 adet poster
1 adet kartpostal
1 adet defter
2 adet cd
18 adet yepyeni sark + 3 skiti
18 adet enstrumantal

=
-----------IKIMIZI ANLATAN BIRSEY-----------------------

basin bulteni ve tum aciklamalar cok cok kisa bir sure icinde sitemizde !...

tahammulunuz,sabriniz icin ben sago ve esim kolera cok tesekkur ediyoruz.bu arada mic-beatz deki ozel album tanitimi & kutlama programi bu cumartesi saat 21:00 da yapilacak.programda duet albumden sadece 1 sarki calinacak.dj mic check ten cok cok ozel canli bir megamix olacak.kuvvetmira ekibinin tam katilimiyla!...
mic-beatz duet ozel i kacirmayin

---

--sorulara aciklik getireyim.
5000 adet cd double olarak basildi.onlar bitince yenileri basilacak ama tek cd ve ekleri olmayacak.ilk 5 bini satin alanlarin bir ayricaligi olacak.internetten siparis cok kolay merak etmeyin.yurtdisindan siparis edenler 4-5 gun icinde sanirim elinize ulasiyor.ilk 5 bini yakalamaniz icin kollari sivayin.hizli olan kazanir diyelim.
istanbulda ikamet edenler cok rahat,bnu sanirim cok dogal.disarida olanlar icin simdilik internet siparisi en hizlisi.album cikisindan sonra 1 hafta turkiyeye dagilmasini beklemeniz gerekebilir.secim sizlerin.urun bizim.

yunus

---

--bu arada ilk 5 bin turkiyenin tum muzik marketlerine dagiliyor.aklinizda olsun.zaten goreceksiniz.

---

Orjinalini yazan: kolera

Merhaba,kafanız karışmasın illa internetten sipariş vermeniz gerekmez cıktığında muzikmarketlerden de alabilirsiniz.Alamamanız icin onsiparişle 5000 in tukenmesi gerek,bu da bir ihtimal tabi...

internet uzerinden siparişlerinizde TC kimlik nonuzu yazmayı unutmayın,boyle bir yeni moda gelmiş,yazmazsanız olmuyormuş,kenara biryere yazabilirmişsiniz der İMM,bilginize...
Album ne zaman cıkıyor diye hala soruyorsunuz,biz de diyoruz ki tam gun iyi ki vermedik nitekim matbaa aksadı,o nedenle yine tam birgun soylemiyoruz ama bu hafta değil, onumuzdeki haftasonuna kadar bekliyoruz biz de.Bir de kapak boyle değil alınca elinize farkları gorursunuzdestek ve sevginize teşekkurler.Lirik yazmakla kalan bayanlar ve baylarda enstrumantaller uzerine calışma fırsatı bulacak,cok seviniyorum.

Caw bella...

...kolo...

---

Orjinalini yazan: Maxiwarez

Yunus abi şu konuya da bir acıklama getirir misin?İlk 5000'den sonra, poster kartpostal el yazılı kitapcık olacak mı?

Hayır olmayacak,ne anlamı kaldı ozaman ozel basımın?

---

valla benim de kredi kartım yok şoyle bir formul daha var kredi kartı olmayanlar icin ,aşağıdaki adrese vemuzikte yazan miktarı yatırıyorsunuz,onlar kargoluyor size.

Imm Muzik Satış Paz.
Garanti Unkapanı Şubesi
Şube kodu:160
Hesap No:62995446

Adınızı soyadınızı yazmayı unutmayın.

---

Orjinalini yazan: K.V.T.M.R.A.

hic iyi olmuyor boyle.. yurtdisinda enstrumantal albumu isteyenler napacak? diger sitelere gelmesini bekleyip 5001. albumu almadigimiza dua mi edelim??

Yurtdışına cıkıyor albumlerimiz double cd den de 500 adet cıkacak sanıyorum,cunku daha fazlasını almıyorlar,bir takım ticari nedenlerle(iadesi zor vs.diye)Adel adlı firma dağıtıyor.Umarım yakalarsınız,ya da Turkiyede oturan akraba ,arkadaş yolu....