Bazı kişilerin geliştiriciler icin Cloudflare hizmetlerinde yeni olduğunu ve bazılarınızın bir suredir bunları kullandığını biliyoruz, bu nedenle iki zorluk akışı bulduk.

Cloudflare ile yeni başlıyorsanız, haftanın her gunu bilginizi kısa surede yukseltmenize yardımcı olacak yeni bir zorluk olacaktır. İlham aldığınızı hissediyorsanız, hafta sonu boyunca ekstra bir bonus mucadelesi de var.

Cloudflare'nin şu anki ileri duzey kullanıcıları icin biri hafta diğeri hafta sonu olmak uzere iki zorluk var. Her ikisi de mevcut bilgilerinizin uzerine inşa etmek ve biraz eğlenmek icin tasarlanmıştır.

Neden Katılmalısınız?​Cloudflare Geliştirici Zorlukları, Cloudflare urunlerini rehberli bir şekilde denemek icin size harika bir fırsat sunar. Temel bilgilerle başlarlar ve giderek daha karmaşık hale gelirler. Ancak endişelenmeyin - Discord sunucumuzda, yol boyunca aklınıza takılan tum soruları yanıtlamanıza yardımcı olacak harika bir topluluk var.

Bu aynı zamanda benzer duşunen insanlarla bağlantı kurmak ve bazı deneyimli kullanıcılarımızın tekliflerden en iyi şekilde nasıl yararlandığını duymak icin de bir fırsat.

Ne inşa edeceğinizi gormekten gercekten heyecan duyuyoruz ve bunu topluluğumuzla Cloudflare TV'de paylaşmak icin sabırsızlanıyoruz!

Nasıl katılacağım​Adım 1: Discord'daki topluluğumuza katılın​Discord sunucumuza buradan katılın . Her mucadelenin ayrıntıları ayrı bir Discord kanalında yayınlanacaktır. Başlamak icin ihtiyac duyacağınız kaynakların yanı sıra aradığımız şeyle ilgili belirli ayrıntıları bulacağınız yer burasıdır.

2.Adım: Gunluk zorlukları kontrol edin​Kendinizi Discord ile tanıştırdıktan sonra, mucadeleyi okuyun ve kaynakları kullanmaya başlayın. Herhangi bir sorunuz varsa, hemen sorun!

3. Adım uygulamanızı oluşturun.​(Bu işin zor kısmı).

4.Adım: Yaptıklarınızı paylaşın!​Ne inşa ettiğinizi gormeyi cok isteriz ve Cloudflare TV'de bazı cozumlere yer vermekten gercekten heyecan duyuyoruz, bu yuzden Twitter'da paylaşmak icin bir ekran goruntusu aldığınızdan ve @cloudflareDev ve #DevChallenges'i etiketlediğinizden emin olun.

Bu blog yazısı yeni zorluklarla gunluk olarak guncellenecektir, lutfen katılmak icin Discord sunucusuna katılın .