Batı

1979 yılında Şişli'de dunyaya geldi. Muzikal anlamda eğilimi 1993 Cartelli yıllara denk geliyor. Ortaokulu bitirdikten sonra Dr. Fuchs ile muzikal macerası başlamıştır. Piyasanın Batı'yı kabullenmesi uzun surmez. Dr. Fuchs ile yaptığımız ''Yalan Değil'' adlı parcayla piyasada yerini alır. İlerleyen donemlerde ''Thug Life Turkiye'' adındaki dort kişiden oluşan oluşuma dahil olur ''H.O. Hop Maker'' gibi oluşumun icinde yer alır ve kardeşlerim dediği N. Selim, Nekre ve Alfa ile hayırlı ve iyi işler yapmak uzere yola koyulur. Filistin icin yaptığı calışmayla dikkatleri uzerine cekti. Rhymeturk kırık kilit complication da da iki eserle hizmet verdi. Yurt dışından da Sezen, Usta, Babakonda gibi mclerle calışmalar yaptı.

Enda yuksek ses muzik yapardı ve evlerimiz karşılıklı abi kardeş gibi alışmalara hızla başladık. o benim nakarat uzmanı olduğumu hep soylerdi fakat ben verse okumak istiyordum. yaklaşık 5 yıl bana nakarattan başka bir şey okutmadı, sonra kendisi Avrupa ya Avusturya ya taşındı ve halen oradan yardımlarını esirgemez kardeşim sağ olsun, yuksek sesli muzik den dolayı ona cıkışmıştım oda sesini cıkarmadı ozur diledi ve bizim hikÂye başladı.

Thug Life Turkiye oluşumunu biraz daha dinsel oğretiler uzerine maneviyatını tamamlamış bir grup olmak amacıyla kurmuştur.
Turk Sanat Muziği ile de ilgilenmektedir.

Beğendiğini ve takip ettiği mcler Sagopa Kajmer, Ceza, Sansar Salvo, A.P.O, 9 Canlı, Almanya’dan Sezen Usta, Babakonda, Fransa’dan Tazet , Pisconut , Dr Fuchs...

Rhymeturku adlı sitesini diğer sitelerden ayıran en onemli ozellik elinden geldiğince bilinmeyen su ustune cıkmamış mclere yol acmasıdır.

*BATI Hakan tarafından okunmuş ve onaylanmıştır.