Hakkında Kısa Bilgi

Abdullah Evgi Taladro 16 Şubat 1991 senesinde Antakyada dunyaya gelmiştir.Aynı zamanda memleketi de Antakya olan unlu turkce rap sanatcısı rap muziğe kucuk yaşlarında merak salmıştır.Kısa surede rap dunyasında tanınan Abdullah Evgi yani bildiğimiz adıyla Taladro Canfeza,Rashness Şanışer,Sancak,Azap Hg,Hidra gibi diğer unlu rapcilerle duet yaparak şohretini iyice duyurmuştur.Kısa bir surede buyuk bir fan kitlesine sahip olmuştur.Sevilen rap sanatcısının başından bir hastalık gecmiştir. Taladro kelimesi aynı zamanda matkap anlamına gelir.

Şarkıları

3 Saat Alkışlayacaksınız Ankara Anlamıyorlar Anlamıyorlar II Anti Matem Araf Ayrılık Ruzgarı Bağ Evi Bazen Gitmek İstersin Ben Hala Dimdiğim Bıkkınım Bilirsin Bir Parcam Kopuyor İcimden (Ft. Rashness) Bize Ne Oldu? Bu Benim Yalnızlığım Bu Gece Buğu Caddeler Boyu Huzun Cellat Cinnet Cocukluğumdan Gizlediğim Şey Deniz Kızı Deşarj 1 Deşarj 2 Deşarj 3 Deşarj 4 Deşarj 5 (Final) Dolmuyor Aşk Bardağım Dua Duşmanımı Dostumdan Ogren Duşunme Boşver En Deli Aşk Konusu Erimiyor Karlar (Ft. Miming) Eskiden Garip Bir Veda Geceler Gecmişimin Yamaları Git Ona Artık Git Ona Artık 2 Gozumden Hasreti Gor (Ft. Rashness) Gozyaşı (Feat. Rashness) Halim Yok Hancer Hancer (ft. Rashness) Hastane Hayalet Yanaklar (Ft. Sokrat St) Hesap Hicret Histeri İltifat İmkansız (Ft. Misery) Kahverengi Sokaklar (Feat Atakan) Kan Kan 2 Kan 3 Kanlı Oda Karanlıkda Yaşayan Adam Karanlıkta Yaşayan Adam Kelebek Kendine İyi Bak Kirlenmiş Korun Gonyesi (Ft. Şanışer) Kurbağa Prens Kuf (Ft. Canfeza) Liman Mavi Ruya Mesafe Mutluluğun Taklidi Nihayet Ozlemek Portre Risale Ruzgar Hic Ağlar Mı ? Saygı Mı? Saygı Mı? (Ft. Sabra) Semaver Sen Dedim Hep (Ft. Rashness) Sen Gibi Senden Arda Kalan Kusuratlar Seruven Sevgilim Sızı Sihir Son Dordun Son Mektup Susuyor Gibiyim (Ft. Emar) Unutursun Ve Şimdi Vefat Etti Huzur Yakamoz (Feat. Azap Hg) Yalancı Sonbahar Yalnız Bırak Beni (Ft. Rashness) Yalnızlık Yarası Olan Gocunur Yarım Satır Yazık (Ft. Hidra) Yazılmışsa