Redmi, giriş seviyesi akıllı telefon pazarında rekabeti artırmak icin yeni bir model geliştirdi. Ozellikleri ve fiyatı ile dikkat ceken Redmi A1 modelinin tanıtım tarihi acıklandı.
Ozellikle asya ulkelerinde giriş ve orta seviye cihazlara rağbet oldukca yuksek. Uygun fiyatlı cihaz ureten Redmi, yeni modelini Hindistan’da tanıtacak.
[h=2]Redmi A1 ozellikleri[/h] Yeni model, MediaTek Helio A22 işlemcisinden guc alacak. Butce dostu cihazlar icin uretilen yonga seti, 12nm mimariye sahip. Ote yandan dort 2.0 GHz ARM Cortex-A53 cekirdeğine ve PowerVR GE8320 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.
Redmi, A1 modelinde 6.52 inc HD+ ekran kullanılacağını acıkladı. Bununla birlikte, Redmi A1 modelinde 3 GB RAM kullanılacak.
Uygun fiyatlı Nokia G60 5G ve C31 duyuruldu! İşte ozellikleri İkili kamera dizilimine sahip olacağı belirtilen modelde 8 Megapiksel ana kamera ve 5 Megapiksel ultra geniş acılı kamera mevcut. Oz cekim kamerası ise 5 Megapiksel olacak.
Redmi, A1 modelinde LTE, 2.4GHz WiFi ve Bluetooth 5.0 gibi teknolojilere de yer verecek. Son olarak yan tarafa konumlandırılmış parmak izi okuyucusuyla gelecek.
Akıllı telefonun 6 Eylul’de tanıtılacağı acıklandı. Redmi A1 modelinin 176 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtiliyor.
Peki siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Sizce Redmi A1, 2022 standartlarında beklentileri karşılar mı? Goruşlerinizi yorumlar kısmında ve SDN Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Uygun fiyatlı olacak: Redmi A1 tanıtım tarihi acıklandı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Uygun fiyatlı olacak: Redmi A1 tanıtım tarihi acıklandı
-
03-09-2022, 09:42:29