porselen cilt, porselen ciltle ilgili, porselen cilt nasıl olur

Sevgili melekler, herkes cildinin yumuşacık ve puruzsuz olmasını ister. Ozellikle televizyon ekranlarından izlediğimiz unlulerin porselen gibi ciltleri imrenmemize sebep olur. Oysa yapacağımız ufak tefek bakımlar porselen gibi bir cilde sahip olmamızı sağlayabilir. Bunun icin Osmanlı zamanında saray kadınlarının kullandığı yontemleri kullanabiliriz. Porselen gibi bir cilt icin Osmanlı'da saray kadınlarının keşfettiği bu yontemi bir suredir Terzioğlu gibi Ebru Şallı ve Aydan Şener de uyguluyor.İşte o yontem...

Sabahları uyandığında yuzune yumurta akı ve buz surduğunu soyleyen Terzioğlu, "Cekimden once yumurta akı ve buz cildime cok iyi geliyor. Alışkanlık oldu" diye konuştu.

Gun icinde yuzune nemlendiriciden başka bir şey surmediğini soyleyen Terzioğlu şoyle konuştu: "Gunluk hayatta hic makyaj yapmıyorum. Ancak cekimler yuzunden cildim saatlerce makyaja maruz kalıyor. Temizlemek icin organik ve alkolsuz urunleri tercih ediyorum" dedi.

Sağlığına ve formuna da dikkat ettiğini belirten Terzioğlu, "Donem donem rejime giriyorum. Cok iddialı değilim ama doğal guzellik konusunda biraz şanslıyım. Yuzumun makyaja pek ihtiyacı yok" diye konuştu.
Genişletmek icin tıkla ...