Eski ana sayfanızdan yeni ana sayfanıza 301 yonlendirmesi uygulayın. Ayrıca, eski sitenizdeki standart sayfalar icin de 301 yonlendirmeleri uygulamanızı oneririz. Şu konuları okuyun: Site taşıma nedir? - Tum site taşıma işlemleri icin oneriler. URL değişikliği yaparak site taşıma - Bir siteyi bir alandan diğerine taşımak icin adım adım acıklamalı kılavuz. URL değişikliği yaparak site taşıma başlığı altında acıklanan diğer tum taşıma oncesi işlemlerini yerine getirin. Ardından, alan duzeyindeki siteler (example.com, Example Domain, m.example.com gibi), Adres Değişikliği aracını kullanabilir (2. adım). 2. Adım: Adres Değişikliği aracını kullanın
On calışma gercekleştirdikten sonra, aşağıdaki gereksinimleri karşılıyorsanız eski site sinyallerinizi yeni sitenize yonlendirmek icin Adres Değişikliği aracını kullanabilirsiniz.
Şartlar:
Search Console'daki hem eski hem de yeni mulklerin doğrulanmış sahibi olmanız gerekir. Her iki siteyi de yonetmek icin aynı Google hesabını kullanmanız gerekir. Adres Değişikliği aracı yalnızca example.com, m.example.com veya Example Domain gibi alan duzeyinde kullanılabilir. http:// example.com/evcilhayvanmağazası/ gibi alan duzeyi altındaki mulkler icin kullanılamaz. Arac, belirtilen alanın altındaki herhangi bir alt alan adını taşımaz (www dahil). Dolayısıyla, aracta example.com alan adını belirtirseniz www .example.com veya m.example.com taşınmaz. Ancak alan altındaki tum yollar etkilenir (example.com/herhangi/bir/yol). Arac, kaynak mulkunuzun tum protokollerini taşır. Dolayısıyla, Example Domain belirtirseniz Example Domain da taşınır.
Google Search Console Site Taşıma İşlemleri
Webmaster Tools & Analytics0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Webmaster Tools & Analytics
- Google Search Console Site Taşıma İşlemleri
-
02-09-2022, 22:24:27