1) Siteniz yeni ise (yeni kavramı 1 gunluk ve 3-6 aylık siteleri kapsıyor en az) alacağınız her sacma sapan 1 backlink bile siteyi olumsuz etkiler.Link değişimlerinde goruyorum dışarı 1.000 tane link verilmiş,site sizin sitenizle ile tamamen alakasız ve değişim yapılıyor.Sandbox riski %101.Denendi ve goruldu
2) Yeni acılan bir site icin 5-10 gunde bir 2-3 adet pr 3-4 sizinle aynı iceriğe sahip sitelerden backlink almanız kadar harika bir şey olamaz.Hem istiktarlı bir şekilde google'da yukseliriz,hem de sanbox riskimiz olmaz.
3) Link değişimlerinde gormediğimiz şey değil.Pr 0 toplam 50 kadar sayfası var adamın.Toplu link değişimi diye acıyor başlığını,hurraa saldırıyor herkes,siteleri daha yeni hemde,en eskisi 5-6 aylık,ekledim linklerini işte şu şu kodları ekle diyor,yahu o site zaten olmuş link copluğu,e 50 tane pr 0 backlink zaten sandbox sebebi,işine de yaramayacağı gibi siteyi de sandbox'a sokuyorsun..
4) Dizinler.Boş gecilmemesi gereken bir detay.Pr 5-6-7-8 alman dizinleri ile doldu ortalık.E somurun.Mis gibi backlink işte,hele dmoz..
Butun bunlar cok ince ayrıntılar,ben yeni site acayım,r10'da 8 sayfa link değişimi yapayım,1 haftada istediğim kelimede istediğim yere geleyim diye cahilce bir duşunce olmasın beyinlerinizde.Her şey zamanla,sabırla ve guzel bir strateji ile gitsin..
Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Site Haritaları0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Site Haritaları
- Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
-
02-09-2022, 21:06:32