Sitenizi gtag.js yerine analytics.js ile etiketlemeniz veya sayfalarınızı analytics.js ile etiketleyen bir web sitesi tasarım aracı ya da icerik yonetim sistemi kullanmanız durumunda, GA4 Kurulum Sihirbazı mevcut etiketlerinizi yeniden kullanamaz.
Bir web sitesi tasarım aracı veya icerik yonetim sistemi kullanmıyorsanız GA4 gtag.js etiketini doğrudan sayfalarınıza eklemek icin sizin tarafınızdan veya web geliştiriciniz tarafından secilen bir sayfa duzenleyici kullanabilirsiniz. Analytics'in Universal Analytics mulkunuze veri gondermeye devam etmesi icin analytics.js etiketini yerinde bırakın.
Sayfalarınızı analytics.js ile etiketleyen bir web sitesi tasarım aracı veya icerik yonetim sistemi kullanıyorsanız GA4 gtag.js etiketini sayfalarınıza eklemek icin ozel HTML ozelliğini kullanabilirsiniz. Analytics'in Universal Analytics mulkunuze veri gondermeye devam etmesi icin analytics.js etiketini yerinde bırakın.
Google Analytics GA4 Kurulum Sihirbazı Mevcut Etiketlerinizi Kullanılmadıysa Mulk Nasıl Eklenir ?
Webmaster Tools & Analytics0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Webmaster Tools & Analytics
- Google Analytics GA4 Kurulum Sihirbazı Mevcut Etiketlerinizi Kullanılmadıysa Mulk Nasıl Eklenir ?
-
02-09-2022, 20:20:39