Sevgili melekler, televizyonda ya da sinemada gorduğumuz unlulerin ciltlerinin puruzsuzluğu her zaman dikkatimizi ceker. Zannetmeyinki hepsi bu guzellik uğruna binlerce lira harcıyorlar. Unlulerin son donemlerde puruzsuz bir cilt icin başvurdukları son derece doğalbir sırrı sizlerle paylaşmak istiyoruz: Gulsuyu...

Son donemde yıldızı parlayan oyuncu Hazal Kaya'nın her attığı adım takip edilir oldu. Kıyafetleri, sacları, alıp verdiği kilolarla surekli konuşulan Kaya'nın puruzsuz cildinin sırrı da ortaya cıktı. Her daim doğallıktan yana olduğunu belirten Hazal Kaya, cilt bakımı icin meslektaşları gibi binlerce lira harcamak yerine en pahalısı 10 lira olan gul suyu kullanıyor.
ANNESİNİN YONTEMİ
Cildine son derece onem verdiğini soyleyen Kaya, "Cilt bakımımı kendim yapıyorum. Haftada bir peeling uyguluyorum. Tonik yerine de gul suyu kullanıyorum. Bu annemden oğrendiğim en onemli guzellik tuyosu. Cildi gercekten yumuşatıyor ve canlandırıyor. Asla başka bir urun kullanmam" dedi.
'PAHALI URUNLER ALMAM'
Nefise Karatay, Nurgul Yeşilcay ve Pınar Altuğ da cilt guzelliğini gul suyuna borclu olan unlulerden. Unlu markaların urunlerine fahiş ucretler odemek istemediğini soyleyen Karatay, "Cildimin temiz ve parlak gorunmesini gul suyuna borcluyum. Sabah-akşam cildimi mutlaka gul suyu ile temizlerim. Tum hanımlara tavsiye ederim" dedi.
Genişletmek icin tıkla ...