Selam dostlarım,
Bu gun nete girdiğimde aylar once yaptığımız bir parca birileri tarafından ele gecirilmiş ve yayılmakta olduğunu gordum.O parcayı benim albumum icin yapmıştık ve son gelişen diss olayları ve parcanın da kalitesiz olması nedeniyle albumden cekmiştim.Ancak bir şekilde bu oldu ve Şu an itibari ile elimizden hicbir şey gelmiyor maalesef ancak şunu soylemek isterim ki asla parcayı piyasaya vermeyecektim.kalitesiz kaydedilmiş onemsemediğimiz bir parcaydı,nakaratı bile yok zaten diss değil normali bir parca dahi yapmış olsaydık bu kalitede duyulmasını istemezdik ve bu konudaki uzgunluğumu anlatamam.oyuna geldik Bu şarkıyı nete duşurenleri Allah a havale ediyorum ve soz konusu şarkıyı ciddiye almamanızı rica ediyorum.Artık bu diss konularının kapandığını ve barış istediğimizi bilin.Dissler sadece tatlı atışmalar olarak kalacak dozunu aşmayacak.Herkesten bu konuda tekrardan herkesden ve Sagopa Kajmer'den ozur dilerim. Sizlerden ricam bu şarkıyı ciddiye almayın ve bu konuyu dallandırmayın. SULH…
AYBEN
alıntıdır.
vede bu şarkıyı bulan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Ayben Den Sagopa Ya İlgİnC OzUr