YouTube kullanıcı adıyla oturum acamıyorum
YouTube kullanıcı adınızla oturum acmaya calışırken sorun yaşıyorsanız e-posta adresinizin tamamını girerek hesabınızda oturum acmayı deneyin. Daha sonra YouTube'da oturum acmak icin kullandığınız şifreyi girin.
Her zaman olduğu gibi yine aynı hesapta oturum acıyorsunuz. Tek yapmanız gereken hesaba YouTube kullanıcı adınızın yerine e-posta adresini girmek.

YouTube'da neden Google Hesabıyla oturum acmam gerekiyor?
YouTube'a Google Hesabınızla erişirsiniz. Oturum acmada kullandığınız şifre Google Hesabınızın şifresidir.
Google hizmetleri entegre edildiği icin artık Google Hesaplarında YouTube kullanıcı adlarıyla oturum acılamamaktadır. Bunun yerine YouTube'da Google Hesabınızın e-posta adresiyle oturum acmanız gerekir (bu adres genellikle Gmail'dir ancak Yahoo, Hotmail vb. farklı bir alan adı da olabilir).

Ama ben Google Hesabımın e-posta adresini sevmiyorum!
Gmail adresi kullanıyorsanız oturum acmak icin başka bir e-posta adresi ekleyebilirsiniz. Kullandığınız e-posta adresi, Gmail adresi değilse e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz. Bunun yerine Gmail'i hesabınıza ekleyerek e-posta adresini değiştirebilirsiniz.