Ben bu konuyu acamam icin biraz tecrube sahibi olmam gerekir normal olarak.
Bu yuzden Biraz Youtube İle İlgili Tecrubelerimden Bahsedeyim. 4 Yıldır Bu işi icindeyim daha Once benim abim youtube uğraşıyordu herhalde bende ona ozendim Neyse. Youtube 100'lerce kanal actım "oyun" olsun, "Film Dizi Klibi" Olsun, "Komik Videolar" Olsun hatta inanmazsanız "Yemek Kanalı" Bile
Acmışlığım Var
Neyse Bu konuyu niye actım peki youtube surekli guncelleniyor sistemi gun ve gun değişiyor bende araştırma yaptım pek yeni konu bulamadım veya varda ben korum
Neyse Değişen Sisteme Yeni Bilgiler gerek bende bu yuzden konu actım bide bir kac kardeşimde istedi onlarıda unutmazsam ekleyeceğim Konumuza Gecelim.
PUF NOKTALAR
1.Kanalınızın İsmine Benze başka kanal ismi olmasın hatta olabiliyorsa Cok Bilinmedik Bir İsim Olsun. Bunun sayesinde hic rakibiniz olmaz isim konusunda youtube sizi zorunlu olarak başlara koyar hem kanalınızı falan
2. Videolarınız Minimum Kalitesi 720p olsun.
3. Videoya etiket eklemeyi Unutmayınız Eğer etiketlerde Sıkıntı Yaşıyorsanız Altta Verdiğim Siteden İşini Halledebilirsiniz.
keywordtool.io
4. VidlQ adlı super birr uygulma var onu kesin kullanın.
vidlQ
5.--------------------------------------------------------
6. Acıklamada mutlaka video icin kullandığınız etiketler olsun.
7. Eğer ekleyebiliyorsanız ingilizce etiket ekleyin (Cunku youtube videoda ingilizce bir şey gordumu hemen onlere koyuyor herhalde nedenini acıklamama gerek yoktur.)
Onemli Not : Videoyla alakalı İngilizce kelime olacak.
8. Videonun Sonuna Bitiş Ekranı Koyun.
9. Videoya Kart eklemeyi unutmayın.
Youtube'da Ust Sıraya Cıkma
YouTube0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube'da Ust Sıraya Cıkma
-
02-09-2022, 07:47:16