Youtube'a video atmaya başlayalı cok olmadı ve herkesin yaptığı gibi "Facebook, Twitter" gibi sosyal ağlar oluşturarak başladım ve ilk araştırdığım konu: bir kapak fotoğrafı, avatar, ufak resim (thumbnail) gibi resimleri Photoshop ile uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir aractı.
Programı bilmediğimden değil, ben bir cizimciyim, gunun 12 saati Autocad'de mimari cizimler yapıyorum ve haftanın belli gunleride 3D modelleme ile uğraşıyorum tabii ki bu programlar Photshop ile de bağlantılı cunku sunuma ihtiyacım var fakat Video atmak benim birincil işim olmadığından Photoshop gibi kapsamlı bir programa bel bağlamak istemiyordum cunku PS nin icine girdikce giriyor insan, ucu bucağı olmayan bir dunya PS.

kıssadan inceye CANVA sitesiyle tanıştım.
eli fotoğraf duzenlemeye, kapak fotoğrafı yapmaya yatkın olmayanlar, bunun olculeri ne oraya yaptığım buraya olmuyor diyenlere ilac gibi program.

oncelikle siteye uye olunuz cunku yaptığınız tasarımlar kayıtlı kalıyor.
ben size 2 tane ekran goruntusu atayım gerisini siz karıştıra karıştıra keşfedersiniz,
umarım yeni başlayan arkadaşlara bire ışık olur zira bunun adı "armut piş ağzıma duş değildir." ve bu iş sadece PS ile yapılamayacağının da kanıtıdır.
tum gun zaten Cad, Sketch, PS kusuyorum birde zevk icin yapacağım işte PS mi kullanayım?

kendi yaptığım resimleri paylaşmıyorum cunku hepsinin uzerinde kendi kanal bilgilerim var sonra reklam yapmak icin konu acmış olmayalım..

2nci konumuz ise bir Avatar!

evet kendinize bir maskot mu arıyorsunuz? yada kendi yuz hatlarına yakın Comics Avatar mı oluşturmak istiyorsunuz?
adresimiz, muhteşem şeyler yapabilirsiniz.
ben kanalın ismiyle ozdeşleştiği icin boyle bir Avatar yaptım.

siz kendi yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.