KURU CİLDE HAVUC, YAĞLLI SACLARA KEKİK..
Hayatı; kaliteli, sağlıklı, sevgi dolu ve neşeli yaşamak hepimizin isteği... Ben de bu konuda sizlere yardımcı olabilmek icin cabalıyorum. Mesleki deneyimlerimi sizlerle paylaşıyorum. Hayat her zaman istediğimiz gibi yurumuyor. Guclu olup zorlukların ustesinden gelmeliyiz.
Hayatımızı kendimize gore yonlendirmeliyiz. Bunları yapabilmemiz icin kendimize guvenmeliyiz. Bu yolda yururken de kendimizi sevmek ve bakmak, bizim icin oncelikli olmalı.
* Dirseklerim cok karardı. Nasır tutmuş gibi gorunuyorlar... Eklem bolgelerindeki nasırlaşma ve kararma cildin, sindirim veya dolaşım bozukluğu olduğuna işaret edebilir. Maydanoz suyu icin ve her gun kese yapın. Dirseklerinizi limon suyuyla ovun. El kreminin icine limon sıkıp, dirseklerinize surun ve nemliyken havluyla sarın.
* Gozaltımdaki morluklara ne yapmalıyım? Gozaltındaki morluklar genetik yapıdan kaynaklanmıyorsa ve sağlık sorununuz yoksa elma suyu kompresi uygulayın. Her gun 10 dakikalık uygulama, renklerini acar.
* Saclarım cok yağlı, bircok urun kullandım ama değişen bir şey olmadı... Bir kahve fincanı elma sirkesi, bir tatlı kaşığı kekik suyu ve bir cay kaşığı tuzu bir su bardağında karıştın. Sacınızı yıkadıktan sora sac diplerine surun. İki saat ılık havlu sarıp bekleyin. Ardından durulayın. Bu işlemi haftada bir tekrarlayın.
* Yanaklarımdaki ufak oyuklardan rahatsızım ne yapabilirim? Cildinizle kesinlikle oynamayın. Fazla yağlı yiyecekler ve asitli iceceklerden uzak durun. Cildinizi kekik cayı ile silin. Bir cay kaşığı soya unu, eşit miktarda kuru maya, bir tane dovulmuş aspirin ve bir tatlı kaşığı elma sirkesini karıştırıp haftada 3 gun yuzunuze surun. 20 dakika cildinizde bekletip durulayın.
* Cildim cok kuru ne yapmam gerekiyor? Bir tatlı kaşığı havuc suyu ve eşit miktarlarda salatalık suyu, limon suyu ve badem yağını karıştırın. Karışımı sık sık cildinize uygulayın. Dışarı cıkarken guneş koruyucu krem surun.
bır kactane onerım var
Vücut Bakımı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Vücut Bakımı
- bır kactane onerım var