Google Benim İşletmem, firmaların ve kuruluşların haritalar ve aramalar da dahil olmak uzere Google uzerindeki varlıklarını yonetmeleri icin kullandıkları bir aractır.
Kullanımı gayet basittir ve tamamen ucretsizdir.
İşletme bilgilerinizi kaydettikten sonra doğrular ve değişiklik halinde duzenli olarak guncellerseniz muşterilerinizin işletmenizi rahatlıkla bulmasına ve adres telefon bilgilerinize, konumunuza erişmesine, size doğrudan telefon etmesine, calışma saatlerinizi gormesine yardımcı olursunuz.
Google Benim İşletmem'in Avantajları Nelerdir?
- Google kullanıcılarının işletmenizi aradıkları zaman buldukları bilgileri, urunlerinizi ve hizmetlerinizi rahatlıkla yonetirsiniz. Bilgilerini Google Benim İşletmem uzerinden doğrulayan işletmeler, muşterileri tarafından daha fazla saygınlık kazanırlar. Ziyaretciler işletmenizi Google Haritalar ve Arama'da bulduğu zaman, calışma saatleriniz, web siteniz ve işletme adresiniz gibi bilgilerinize ulaşırlar.
- Google Benim İşletmem'de muşterilerinizden gelen yorumlara cevap verin ve tam olarak ne iş yaptığınızı gosteren fotoğraflar yayınlayabilirsiniz. İşletme Profillerine fotoğraf ekleyen işletmeler, Google Haritalar'da web sitelerine ve yol tariflerine daha fazla tıklama alırlar.
- Muşterilerinizin işletmenizi nasıl aradığına ve bu muşterilerin nerelerden geldiğine ilişkin bilgiler edinin. Google Benim İşletmem uzerinden işletmenizi goruntuleyenlerden kacının firmanızı doğrudan aradığı gibi bilgilere de ulaşabilirsiniz.
Google Benim İşletmem Nedir?
Google Haberleri & Yenilikleri0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Google Servisleri
- Google Haberleri & Yenilikleri
- Google Benim İşletmem Nedir?
-
02-09-2022, 03:16:01