Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 14:15
Olay, saat 10.30 sıralarında, Kepez ilcesi Necip Fazıl Kısakurek Caddesi'ndeki drenaj kanalında meydana geldi. Bircok suctan kaydı bulunan K.C., iddiaya gore, kablo calmak icin girdiği drenaj kanalının kapatıldığını fark edince rogar icinden demir parmaklıkların arasından seslenip yoldan gecenlerden yardım istedi. Kanaldaki K.C.'yi gorenler, durumu, 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar uzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, demir kesme motoruyla parmaklıkları kesti, polis yolu trafiğe kapattı.
KAPAK BALYOZLA KIRILDI
Yaklaşık 1 saatlik calışmanın ardından K.C., balyozla kırılan kapak yerinden cıkarıldıktan sonra kurtarılabildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen K.C., polise verdiği ilk ifadesinde, "Kanala başka bir noktadan girmiştim. Girdiğim yerin kapatıldığını fark ettim. Cıkmak icin yer aradım ama bulamadım. Buraya kadar surunerek geldim. Yolda yuruyenleri gorunce yardım istedim" dedi.
K.C., ifadesi alınmak uzere polis merkezine goturuldu.
Ekiplerin calışmasını izleyen gorgu tanığı Ahmet Akbaş ise ilk kez boyle bir olaya şahit olduğunu belirterek, "Kanaldan seslenip, yardım ve su istemiş. Biz de polislere bilgi verdik. Orada nasıl yaşamış cok şaşırdım" dedi.
Kanalda mahsur kaldı, balyozla kurtarıldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kanalda mahsur kaldı, balyozla kurtarıldı
-
01-09-2022, 15:39:53