Rap muziğin son donemde yukselen ismi Ben Fero’nun 20 Şubat tarihinde yayınlanan Orman Kanunları albumu, yayınlandığı gun Spotify’da tum zamanların Turkiye gunluk dinlenme rekorunu kırdı.

Spotify verilerine gore, Ben Fero’nun Orman Kanunları albumu aynı zamanda yayınlandığı gunden bir hafta sonra da Spotify’da tum zamanların Turkiye haftalık dinlenme rekorunun sahibi oldu.
9 gun boyunca Turkce Rap calma listesinin kapağında yer alan Ben Fero’nun, Orman Kanunları albumundeki 10 şarkının 10’u da albumun yayınlandığı gun Turkiye Top 50 listesinde ilk 12 şarkı arasında yer aldı.
TURKİYE'DE BİR İLK!
Bu, Turkiye’de bir ilk cunku ilk defa bir sanatcı albumundeki tum şarkılar ile Turkiye Top 50 listesinin zirvesini kapladı.
Ben Fero yaptığı acıklamada “Boylesi bir başarı yakalamak benim icin bir onur. En onemlisi, beni dinleyen ve muziğimden keyif alanlara ayrıca teşekkurler. Benim icin cok değerli” dedi.

Almanya doğumlu genc muzisyen, gectiğimiz haziran ayında yayınlanan ilk single calışması Mahallemiz Esmer ile 8 yaşından beri amator olarak ilgilendiği rap muziğe profesyonel bir adım attı.
İlk single calışmasının ardından arka arkaya muzikseverlerle buluşturduğu Kimlerdensin ve 3 2 1 adlı şarkılarını cıkardı.
Mynet