bu konu;evde yapılan maskeler,yuzunuze aydınlık vericek maskeler hakkında bilgiler vermektedir

Sevgili meleklerim,biz bayanlar cilt guzelliğine onem veririz.Cildinizin bir bebek kadar puruzsuz,ve duru olmasını istermisiniz?Evet dediğinizi duyar gibiyimVereceğim maske tarifini 25 40 yaş arası bayanların uygulamasını uygun buluyorum..Puruzsuz cilt isteyen hanımlar konumuzu dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum.Her şeyden once malzemelerimizi sıralamak istiyorum.

Kayısı cekirdeği
Saf Zeytin yağı
yarım portakal
yarım limon
yarım muz
yarım elma

Kayısı cekirdeğini meleklerim oncelikle 2 gun suda ağzı kapalı olarak buz dolabında tutuyoruz.Miktar olarak 1 su bardağı kayısı cekirdeğine,1 su bardağı su ekliycez.Amac kayısı cekirdeğinin saf suyuna kavuşmak.Elde edeceğiniz suyun rengi sute benziycek.Biz bu suyu buz kalıplarına dokerek yuzumuze badem sutu olarak kullanıcaz.Cilde yumuşaklık vererek aynı zamanda buzun etkisiyle cildiniz botoks yapmış gibi gerilicek

Gelelim maskemize.Cukur bir kaba,yarım portakalı,sıkıyoruz.Yarım limondan sadece 1 tatlı kaşığı kadar su cıkarıp portakala ekliyoruz.Bu arada elmamızı rendeliyip karışıma katıyoruz.Son olarak muzumuzu ve bir tatlı kaşığı zeytin yağını ekliyerek blendırdan geciriyoruz.Maskemizi yıkanmış temiz olan yuzumuze goz cevresinden uzak tutarak uyguluyoruz.Yarım saat yuzumuzde kalan maskeyi ılık suyla yuzumuzden temizliyoruz.En az 2 saat lutfen sabun kullanmıyalım.Cildinizin ne kadar yumuşadığını,vede aydınlık kazandığını goruceksiniz.Maskemizi 15 gunde bir uygulayabiliriz. Demin tarifini vermiş olduğum badem sutunun işlemden sonra kullanılmasını uygun goruyorum..