Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 12:44
Beşiktaş'ın 12 Temmuz'da Viktoria Plzen ile oynadığı hazırlık macında 72. dakikada oyuna giren ve 84'te Valerien Ismael tarafından oyundan alınan Serdar Saatcı, 1,5 milyon euro bonservis + 1 milyon euro bonuslar karşılığında Portekiz'in Braga takımına transfer oldu.
KARARA SİNİRLENİP SOYUNMA ODASINA GİTTİ, KAPIYI TEKMELERİ
Hazırlık macında oyuna girdikten 12 dakika sonra kenara alınmasına sinirlenen Serdar Saatcı, Valerien Ismael'in kararına tepki gosterip doğrudan soyunma odasına gitmişti. Siniri gecmeyen Serdar'ın soyunma odasının kapısına tekme attığı belirtilmişti.
KARARA SİNİRLENİP SOYUNMA ODASINA GİTTİ, KAPIYI TEKMELERİ
Hazırlık macında oyuna girdikten 12 dakika sonra kenara alınmasına sinirlenen Serdar Saatcı, Valerien Ismael'in kararına tepki gosterip doğrudan soyunma odasına gitmişti. Siniri gecmeyen Serdar'ın soyunma odasının kapısına tekme attığı belirtilmişti.
OZUR DİLEDİ AMA AFFEDİLMEDİ
Serdar Saatcı, olaydan 8 gun sonra, sosyal medya hesabından bir acıklama paylaşarak Beşiktaş camiasından ozur dilemişti ancak bu acıklama af getirmedi.
"On yaşımda ozkaynak duzeninden başlayarak bugune kadar tum yaş kategorilerinde Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duydum. Milli takımlara kadar yukselmeme vesile olan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde kendimi gosterme fırsatı veren şanlı Beşiktaş formasını temsil ederken hicbir zaman şerefinle oyna hakkınla kazan ilkesinden de odun vermedim. Siyah-beyaz formanın ağırlığını her zaman ustumde taşıdım. Son gunlerde uzerimde oluşan yanlış algıdan dolayı bu acıklamayı yapmak istedim. Başta buyuk Beşiktaş taraftarı olmak uzere başkanımız Ahmet Nur Cebi ’den yonetim kurulumuzdan hocamız ve teknik ekibimizden tum takım arkadaşlarımdan Beşiktaş ’ta calışan ve Beşiktaş ’la yaşayan herkesten ozur dilerim."
BRAGA'YA TRANSFER OLUYOR! SERBEST KALMA BEDELİ...
Beşiktaş ile iplerini koparan Serdar Saatcı, Portekiz'in Braga takımına transfer oluyor. Braga, Serdar Saatcı icin Beşiktaş ile 1,5 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı. Transfer gun icerisinde acıklanacak.
Fabrizio Romano'nun haberine gore Braga, Serdar Saatcı'nın serbest kalma bedelini 40 milyon euro olarak belirledi.
Son dakika: Beşiktaş'tan Braga'ya transfer olan Serdar Saatcı icin dev serbest kalma maddesi!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Son dakika: Beşiktaş'tan Braga'ya transfer olan Serdar Saatcı icin dev serbest kalma maddesi!
-
01-09-2022, 14:34:59