Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 12:57
Olay, dun oğlen saatlerinde Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Bosna Sokak'ta meydana geldi. İstanbul Fırıncılar Odası eski Başkanı Fahri Ozer yolda yururken sokak uzerinde sahte plakalı otomobille gecen kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Şupheliler saldırının ardından yollarına devam etti. Tabancadan cıkan kurşunlardan bir tanesi Ozer'in bacağına isabet ederken cevredeki işyerleri de zarar gordu. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk mudahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri saldırganları yakalamak icin calışma başlattı. Ozer'in ilk ifadesinde saldırganları tanımadığını soylediği oğrenildi. Saldırı anı guvenlik kamerasına yansıdı.
"DURUMU İYİ"
Fahri Ozer'e ilk mudahaleyi yapan Fikret Ilgaz, "7-8 el silah sesi duyduk, dışarı cıktık. Yaralanan kişi benim hastamdı. Orada yaralandı, biz mudahale ettik. Arabayla gelip 7-8 el ateş ettiler. Sonrasında da kacıp gittiler, yuzlerini gormedik. Yaralının durumu iyiydi. Herkes panik oldu. Ufak bir sıyrıktı, ayağına isabet etti. Şu an durumu iyi. Ben aramıştım, konuştum kendisi ile iyi durumu" dedi.
Bayrampaşa'da fırıncılar odası eski başkanına silahlı saldırı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bayrampaşa'da fırıncılar odası eski başkanına silahlı saldırı
-
01-09-2022, 14:34:22