Şems Arslan maya maskesi maya maskesi tarifi ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

MAYANIN CİLDE FAYDASI NEDİR?

Her evde bulunan mayanın cilde faydalarını biliyor musunuz? Ozellikle kuru ciltlere cok iyi geliyor. Kuru ve pul pul dokulen bir cildiniz varsa maya maskesini siz de yapabilirsiniz. Aynı zamanda kuru ciltler icin nem sağlayan daha sıkılaştırıcı olarak gorev yapıyor maya. Yine yağlı ciltler icin de cok faydalı maya. Yağlanmanın onune gecerek sivilce ve siyah noktalarla savaşır ve cildi yenileyip tazeler. Hem kuru cilt hem yağlı ciltlere uygulanabilecek harika bir maske maya maskesi. Kimya muhendisi olan ve dunyaca herkesin tanıdığı maskeleri ile un yapmış Şems Arslan maya maskesi tarifi ile burada sizlerle. Cildinize uyguladıktan sonra maya cildinizi tazelerken aynı zamanda kan akışını hızlandırır ve cildi olu hucrelerinden arındırır canlandırır.

ŞEMS ARSLAN MAYA MASKESİ TARİFİ

Aslında oyle cildiniz icin paralar harcamanıza gerek yok. Sadece evinizde bulunan malzemelerle bile cildinizi temizleyebilir maske yapabilirsiniz. Bu maya maskesine oldukca guveniyorum. Doğru bir şekilde yaptığımızda cildimize cok faydası olacağını duşunuyorum. Benim de oldukca yağlı bir cildim var hatta bazen parlama bile yapıyor cirkin bir goruntu. Yine sivilce oluşumunun en buyuk sebebi yağlı cilt. Maya maskesi ile bunlara veda edeceksiniz. Maya maskesi tarifini verelim ve hemen uygulayarak cildinizi arındırın. Maya maskesi sadece cilt icin değil saclara bile iyi geliyor. Selulit icin birebir. Şimdi gelelim Şems Arslan'ın maya maskesi tarifine. Yarım yaş maya bir uygulamalık olarak yetecektir. İcine kıvam alması icin ılık su ve cok az miktar şeker. Dilerseniz biraz da sut ekleyebilirsiniz. Bunu iyice karıştırdıktan sonra yuzunuze uyguluyorsunuz hatta goz ustu goz altına da uygulayabilirsiniz sakıncası yok ve yuzunuzu gazlı bez ya da havlu kağıt ile kapatın. Sonrasında ise kucuk havluları ılık suya koyup onu sıkıp cıkarıp yuzunuze koyun ve bu yuzunuzde termal etki yaratacak ve yuzunuze mayanın daha iyi gecmesini sağlayacaksınız. Maya maskesi sayesinde cildiniz temizlenecek ve olu hucrelerinden arınacak. 5 yaş gencleştiğinizi de gorebilirsiniz tabii bu maskeyi bir kez yapmak hic bir şey değiştirmez duzenli ve aralıklarla yapmak daha sağlam etkilere olanak sağlar.

MAYA MASKESİ İLE 5 YAŞ GENCLEŞİN

Gencleşmenin sırrı maya. Maya her evde bulunan ya da 1-2 liraya alabileceğiniz bir malzeme. Yine cildiniz temizlenirken sıkılaşacak ve sarkmalar ortadan kalkacak genc bir gorunume de kavuşacaksınız. Bu maskeyi haftada bir ya da 2 haftada bir uygulayabilirsiniz. Uyguladıktan sonra da cildinize guvendiğiniz ve cilt tipinize uygun nemlendirici mutlaka surun. Ozellikle bu maskeyi gece yapıp yatarsanız uyurken etkisi daha fazla olacaktır. Hani gece yuzunuzu dinlendirmiş de olursunuz. Bu yazımızdan cilt tipinize uygun nasıl bakım yapılır inceleyebilirsiniz. Hemen aşağıdaki linkten de Şems Arslan'ın yaptığı maya maskesi uygulamasını izleyebilirsiniz.