Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 11:38
19 YAŞINDAKİ KIZININ HOŞUNA GİTMEMİŞ
Bugun 48 yaşında olan ve "yaşayan efsane" olarak nitelendirilen top model, işte o kıyafeti yuzunden 19 yaşındaki kızı tarafından 'fırcalandığını' itiraf etti.
DERGİSİNE ANLATTI[/B]
Bu unlu model, bir donem sık değiştirdiği sevgilileri ve surdurduğu hızlı hayatla manşetlerden inmeyen Kate Moss. Fazla curetkar kıyafeti nedeniyle onu azarlayan ise 19 yaşındaki kızı Lila Grace. Son yıllarda cok daha sakin bir hayat suren, eskisi kadar kamera karşısına cıkmayan 48 yaşındaki Moss, İngiliz Vogue dergisine carpıcı bir itirafta bulundu.
BU ETEK COK KISA!'[/B]
Moss, kendisi gibi moda dunyasında kariyer yapmaya başlayan 19 yaşındaki kızı Lila Grace'in, yıllar once bir defilede tanıttığı kıyafeti eleştirdiğini soyledi. Moss, 1993 yılında Vivienne Westwood'un koleksiyonunu tanıttığı defileye ustsuz olarak cıkmıştı. Giydiği tek şey ise kısacık bir etekti. İşte eski videoları izlerken kendisini goren kızı Lila Grace'in "Anne, bu etek cok kısa" dediğini anlattı.
Moss, 1993 yılında manşetlerden inmeyen o defileye cıkarken eline bir dondurma verildiğini ve kendisine "Bunu ye ve podyuma ustsuz cık" denildiğini anlatarak bunu kabul edip "Tamam, deneyeceğim" yanıtını verdiğini soyledi. Model, kızı Lila'nın da o defilede giydiği eteğin fazla kısa olmasından hoşlanmadığını sozlerine ekledi.
GECE TUVALETE BİLE GİDEMEDİ'[/B]
Kate Moss, kızı Lila Grace moda konusunda tavsiyelerde bulunduğunu da sozlerine ekledi. Roportaj sırasında bu yılın mayıs ayında birlikte katıldıkları MET Gala gecesindeki kıyafetlerine de değindi. Lila Grace o galada, ten rengi, yarı şeffaf bir kıyafet giymişti. Moss kızının kıyafeti hakkında "O gece tuvalete bile gidemedi, ama gorunumunu cok sevdi" diye konuştu.
1 DİYABET HASTASI[/B]
Kate Moss'un Jefferson Hack ile ilişkisinden dunyaya gelen kızı Lila Moss, 2022 yılındaki MET Gala gecesinde hem kıyafet secimi hem de sağlık sorununu gizlememesi nedeniyle gundeme gelmişti. Tip 1 diyabet hastası olan genc kız, hastalığı nedeniyle birini kolunda diğerini de bacağında taşıdığı iki cihazı saklama gereği duymadı. Lila Moss, hastalığı nedeniyle sağ kolunda ve sol bacağında bir insulin pompası ve anlık kan şekeri olcumu yapan bir monitor taşıyordu. ŞEKERİ OLCUM CİHAZI VE İNSULİN POMPASI[/B]
Gece icin şeffaf bir elbise giyen Lila Moss, Tip 1 diyabet hastası olduğunu da bir kez daha kimseden saklama gereği duymadı. Moss, kimi zaman podyuma cıktığında da kan şekeri olcen monitor ile insulin pompasını hic cıkarmıyor. YERDE KULLANIYOR[/B]
Lila Moss daha once de bu konuda Vogue dergisinin Youtube kanalına konuk olmuş ve "Şeker tabletlerim var. Eğer kan şekeri dengem bozulursa onları kullanıyorum. Ben diyabetik biriyim ve bacağımdaki bu pompa da bana insulin sağlıyor" diye konuşmuştu. Genc kız bu iki cihazın her gittiği yerde kendisiyle birlikte olduğunu da sozlerine ekledi.
TİP 1 DİYABET NEDİR? İnsulin hormonlarının eksikliği sonucu ortaya cıkan Tip 1 diyabet, sıklıkla cocukluk ve genclik yaşlarında ortaya cıktığı icin “Juvenil diyabet” adını da alır. Tip 1 diyabet, pankreasta bulunan ve insulin ureten beta hucrelerinin otoimmun bir surec sonunda zedelenmesi ile meydana gelmektedir. Hastalar, mutlak veya goreceli bir insulin yetersizliği olduğundan omur boyu insulin hormonunu dışardan (enjeksiyon yoluyla) almak zorundalar.
TEKNOLOJİ URUNU[/B]
Lila Moss gibi Tip 1 diyabet hastası olan kişiler gunde dort kereye varan olcude kan şekeri olcumu yapmak zorunda kalırlar. Sonuca gore de kimi zaman insulin enjekte etmek zorunda kalıyorlar. Fakat Lila Moss'un kullandığı bu yuksek teknoloji urunu insulin pompası ve monitor, kişinin dışarıdan mudahalesine gerek kalmadan kan şekeri dengesini sağlar.
DEPP- AMBER HEARD DAVASINDA TANIKLIK YAPTI
[/B]Kate Moss gectiğimiz aylarda eski sevgilisi Johnny Depp ile onun eski eşi Amber Heard arasında suren karalama davası nedeniyle de manşetlere cıkmıştı. Moss, Heard ve kız kardeşi tarafından ortaya atılan "Depp, eski sevgilisi Kate Moss'a da şiddet uyguladı" iddialarına karşı ifade verdi. Top model, Heard'un bu iddialarının doğru olmadığını belirtip yaşananları mahkeme huzurunda anlattı.
Moss, tanıklığı sırasında Amber Heard'un "Depp tarafından merdivenlerden itildiği" iddiasını yalanladı. Model, Johnny Depp ile sevgili olduğu sırada tatile gittikleri Jamaika'daki Goldeneye Resort'ta yaşanan olayı şoyle anlattı duruşmada: "Odadan cıkmak uzereydik. Johnny benden once cıkmıştı. Odadan cıktığım sırada merdivenlerde kayıp duştum ve sırtımı incittim. Cığlık attım cunku bana ne olduğunu bilmiyordum ve canım yanıyordu. O (Johnny) geldi ve bana yardım etti. Beni odaya taşıdı ve tıbbi yardım cağırdı. " Kate Moss duruşmada Johnny Depp'in kendisine asla tekme atmadığını, merdivenlerden itmediğini" tekrarladı. Model, eski sevgilisinin ilişkilerinin herhangi bir aşamasında kendisine şiddet uygulamadığını da belirtti.
SEVGİLİSİYLE FAZLA GOZ ONUNDE OLMAYAN BİR HAYAT YAŞIYOR
Kate Moss, hayatı boyunca hic unutulmayan buyuk aşkını Johnny Depp ile yaşadı. Ama ozel hayatı ozellikle bir donem oldukca hareketliydi. Kızının babası Jefferson Hack'ın yanı sıra Pete Doherty'nin de aralarında bulunduğu bircok unluyle romantik ilişkiler yaşadı. 2011'de muzisyen Jamie Hince ile evlendi. Cift, resmi olarak 2016'da boşandı. Moss, beş yıldan fazla bir suredir fotoğrafcı Nikolai von Bismarck (yukarıda) ile birlikte.
Unlu modelden itiraf... Kızım beni 'fırcaladı' : Anne, bu etek cok kısa!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Unlu modelden itiraf... Kızım beni 'fırcaladı' : Anne, bu etek cok kısa!
-
01-09-2022, 12:30:08