Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 11:55
Trabzon'a 3 gun once inşaat işcisi Serkan A. uzerinde yeşil doktor onluğu ve boynuna stetoskop takarak KTU Farabi Hastanesi Acil Servisi onune gitti. Bir sure hastane onunde bekledikten sonra girdiği acil servis triaj alanında bir hasta yakını ve hemşire arasındaki tartışmaya dahil olan Serkan A., kendisini doktor olarak tanıtarak yardımcı olmak istediğini soyledi.
GOZALTINA ALINDI
Durumu fark edip gorevlilerin kimlik sorduğu Serkan A. ’nın doktor olmadığı anlaşıldı. Hastane gorevlileri durumu polise bildirdi. Guvenlik gorevlilerince hastane dışına cıkartılan Serkan A. gelen polis ekibince gozaltına alındı.
OLMAK İSTEDİM ’[/B]
Polisteki ifadesinde doktor olmadığını ve uzerindeki kıyafet ile stetoskobu Ankara ’dan satın aldığını itiraf eden Serkan A., “Doktor olmak istiyordum ama olamadım. O heyecanı yaşamak icin boyle bir davranışta bulundum. İnşaatta izinli olduğum gun onluk giyip stetoskop takıp hastaneye gittim. Pişmanım” dedi. İfadesi alınan ve savcılığa sevk edilen Serkan A. tutuksuz yargılanmak uzere serbest bırakıldı.
AMELİYATHANEYE GİRMİŞ
Sahte doktor Serkan A. ’nın 8 ay once Rize ’de inşaat işcisi olarak calıştığı donemde, Recep Tayyip Erdoğan Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek kendisini doktor olarak tanıtıp ameliyathaneye girdiği oğrenildi. Gorevlilerce yakalanan Serkan A. hakkında başlatılan soruşturmanın surduğu oğrenildi.
Doktor onluğu giydi, boynuna stetoskop taktı... 'Sahte doktor' yakayı ele verdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Doktor onluğu giydi, boynuna stetoskop taktı... 'Sahte doktor' yakayı ele verdi
-
01-09-2022, 12:29:42