Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 09:46
Montella, bu hafta aldıkları Umraniyespor galibiyeti hakkında, ”Cok zor bir mac bizi bekliyordu ve cesaretli, iyi defans yapan bir takıma karşı oynayacağımızı da biliyorduk. O yuzden galibiyet icin ayrıca mutluyum. Cunku skorun bu kadar yakın olduğu bir galibiyetle ayrılmak her zaman iyidir. Her macın bizlere parametre ve cevap verdiğini biliyoruz. Bunun ne kadar onemli olduğunu da biliyorduk. Sahaya yansıttığımız takım ruhu cok onemliydi. Hatta macın yorgun anlarında bile goze hoş gelmese de o pratik mucadele bize galibiyeti getirdi. Bundan gercekten cok memnunum“ ifadelerine yer verdi.
ozur dilemek istiyorum, kendime hakim olamadım”[/B]Umraniyespor macı sonrası Balotelli ile aralarında yaşananlar hakkında ise Montella, ”Kulubumuzun hocası olarak ben tabii ki de kulubumuzden ozur dilemek istiyorum. Bu tarz olaylar aslında sahada yaşanmaması gerekiyor. Soyunma odasında cozulmesi gerekiyor. Gercekten de kendime hakim olamadım. Dışarıdan bizi seyreden cocuklara bile kotu ornek olduğumu soyleyebilirim. O yuzden bu konuda genelde ben daha cok sakin kalan taraf olduğum icin bir daha yaşanmaması icin elimden gelen her şeyi yapacağım. Biz de robot değiliz, biz de etten kemikteniz. O yuzden bu konuda kusurlu olduğumu biliyorum. Ama bir daha tekrarlanmayacağını biliyorum” diye konuştu.
“Balotelli ile saha dışında ilişkimiz cok iyi”
Balotelli ile ilişkisinin iyi olduğu da aktaran başarılı teknik adam, ”Herhangi bir sorunumuz yok. Bu olaydan once de zaten kendisi gitmek istediğini ifade etmişti. Hicbir şekilde bizi etkilememişti. Sadece oyunsal anlamda bir şeyler olduğu icin orada bunları yaşadık. Saha dışında da ilişkimiz cok iyi bir şekilde devam ediyor“ değerlendirmesini yaptı.
Hatayspor ’un zor bir rakip olacağını bildiklerini belirten Montella, ”Baktığınızda gecen sene ile hemen hemen aynı kadroya sahipler. Hocayı değiştirmelerine rağmen aynı şekilde devam eden bir kadro var. Şu anda gosterdikleri puan belki onların oynadığı ve yapmak istediği oyunu yansıtmıyor. Ama tekrardan ayağa kalkmaya calışan bir kulube karşı mac oynamaya gidiyoruz” şeklinde konuştu.
Montella'dan Balotelli olayı ile ilgili acıklama! “Kendime hakim olamadım...”
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Montella'dan Balotelli olayı ile ilgili acıklama! “Kendime hakim olamadım...”
-
01-09-2022, 11:28:33