Guncelleme Tarihi: Eylul 01, 2022 11:06
Gectiğimiz hafta Bodrum'da İbrahim Tatlıses'in de icinde bulunduğu minibus, bir kamyon carpışmış usta sanatcı, sekiz kişinin yaralandığı kazada olumden donmuştu.
Hastaneye kaldırılan Tatlıses'e doktorlar hemen mudahalede bulunmuş, yapılan kontrollerin ardından ayak tarak kurek kemiklerinde kırık olduğu tespit edilmişti. Unlu turkucu, alcılı ayaklarla once Bodrum, daha sonra Ceşme'de sahneye cıkmıştı.
"AYAĞIMI YUZUNUZE KARŞI CEVİRDİM, OZUR DİLERİM"
İki ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Tatlıses, sahneye ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalyede cıkmıştı. Kazadan bir gun sonra İzmir Ceşme'de sevenleriyle bir araya gelen Tatlıses, olumden donduğu kaza anında yaşadıklarını şoyle anlatmıştı:
"Şimdi ben ayağımı yuzunuze karşı cevirdim ozur dilerim. Niye? Ayağımın altında kırıklar olduğu icin. Yuce Allah yine bir kıyak gecti. Allahuteala sağ olsun. Allah yuzumuze baktı. Allah ’ın sevgili kuluyum demek ki bize cok dua ediyorsunuz. Allah razı olsun. Oradan biz nasıl sağ cıktık, ben hala şaşırmış vaziyetteyim. Yabancı filmlerde kamera araba icinde takla atar ya, aynen oyleydi. Habire dondum ama bir yere varamadım. Melek gonderdi 'Onların onunde kaya ol' dedi. Kayaya carpıp durduk. Bir calışanımız var. 'İbrahim Bey biz yaşıyor muyuz?' dedi. 'Allah bizi kurtardı' dedim.
OLDUĞU OĞLU YARDIMINA KOŞTU[/B]
Bodrum ’da trafik kazası geciren İbrahim Tatlıses ’in yanına ilk giden isimlerden biri de ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dunyaya gelen Ahmet Tatlıses olmuştu. Birbirleri hakkında sert sozler soyleyen ve mahkemelik olan ikilinin, feci kaza sonrası barıştığı iddia edilmişti.
"GECE NEREDEYDİ PEKİ?"
Buyuk oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştığı yonunde iddialara cevap veren Tatlıses, 'Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gun kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti" demişti.
Babasının bu acıklaması sonrası sessizliğini bozan Ahmet Tatlıses ise "Son yaşanılan surecte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan acıklamalar gundemden duşmuyor. 'Artistlik' nedir bilmem, malum benim mesleğim değil. Yılların verdiği yaşanmışlıkla yureğim nasır tuttu zaten cunku artık biliyorum ayarsız terazide yurek tartılmaz. Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız icin teşekkur ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.
"ARADAN BİR HAFTA GECMİŞ"
Tum bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses'in son paylaşımı dikkat cekti. Once alcılarının fotoğrafını yayınlayan unlu turkucu, paylaşımında; "Ziyaret gunumuz kapanmıştır. Adam gununde gerek! Aradan bir hafta gecmiş, e bana ne? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan cıkarak aldım. Gerisini sizler duşunun. Şukurler olsun Rabbime" dedi.