Twitch hesabınızın kullanıcı adını değiştirmek icin platform icerisinde bazı işlem adımlarını uygulamanız gerekmektedir. Bu işlem adımlarının sonucunda aktif olarak kullandığınız isminiz artık kullanıcılara yenisiyle değiştirilmiş bir şekilde gorunecektir.

Adım 1: “Twitch” resmi internet sitesine girin. Adım 2: “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” ile hesabınıza girin. Adım 3: “Ust Bolge” icerisinde yer alan “Profil Fotoğrafı” simgesine tıklayın. Adım 4: “Ayarlar” kategorisine dokunun. Adım 5: “Profil Ayarları” sekmesi altındaki alandan “Kullanıcı Adı” iceriğini değiştirin. Adım 6: “Değişiklikleri Kaydet” butonuna basın. Bu işlem adımlarının ardından artık yayınlarınızı yeni kullanıcı adınızla acabilecek, yayınların chat bolumunde yazdıklarınızı diğer izleyiciler yeni kullanıcı adınızla gorecektir.

Adım 1: “Twitch” Resmi İnternet Sitesine Girin.

Twitch ’de uye girişi yapmak icin oncelikle ilgili platformunda resmi internet sitesine giriş yapmalısınız. Bu girişin hemen ardından bir diğer adıma gecin.

Adım 2: “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” Bilgisi Girerek Hesabınıza Girişi Tamamlayın.

Twitch ’de acılmış bir yayında etkileşimde bulunmak ve chat bolumune yazı yazmak icin yeni bir hesap oluşturarak actığınız hesaba giriş yapmalısınız.

Adım 3: “Ust Bolge” İcerisinde Yer Alan “Profil Fotoğrafı” Simgesine Tıklayın.

Twitch internet sitesine kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yaptığınızda sitenin ust kısmında profilinizle alakalı bir bolum acılacaktır. Bu bolumun icerisinde en sağda bulunan “Profil Fotoğrafı” simgesine tıklayarak acılır menuyu aktifleştirin.

Adım 4: “Ayarlar” Kategorisine Dokunun.

Profil Fotoğrafı” simgesine tıkladıktan sonra acılan menuden “Ayarlar” kategorisine tıklamalısınız. Bu kategorinin icerisinde hesabınızla ilgili olmak uzere bircok ayara ulaşabilirsiniz.

Adım 5: “Profil Ayarları” Sekmesi Altındaki Alandan “Kullanıcı Adı” İceriğini Değiştirin.

Twitch platformuna uzunca bir sure once uyelik oluşturduysanız “Kullanıcı Adı” bolumunun hemen karşısındaki alan aktif bir şekilde değiştirilmeye hazır olacaktır. Bu alandaki metin kutusunun icine yeni kullanıcı adınızı yazarak değişikliği mumkun kılabilirsiniz.

NOT: Twitch platformunda kullanıcı adı değişikliği yapmak icin hesabınızın ilk acıldığı gunden itibaren 60 gunluk bir sure boyunca aktif olması gerekmektedir.

Adım 6: “Değişiklikleri Kaydet” Butonuna Basın.

Kullanıcı Adı” alanının karşısındaki metin kutusunda yer alan kullanıcı adını değiştirdikten sonra ayarlarınızın aktifleşmesi icin “Değişiklikleri Kaydet” butonuna basmalısınız.

Bu altı adım neticesinde platformda kullanıcı adı değişikliğiniz onaylanacak ve herhangi bir şekilde eski kullanıcı adınıza erişiminiz kalmayacaktır